Velkommen til Uggerhøjs Adventskalender

Det er snart jul, og du fortjener lidt ekstra forkælelse…

Vi har udvalgt et par super tilbud til dig i Uggerhøjs Adventskalender.
Det er forskellige tilbud, der gælder hver uge op til jul – og du kan benytte dig af tilbuddene hele ugen op til den pågældende adventssøndag.

Måske mangler du netop den perfekte, brugbare mandelgave…..1. søndag i advent

Tilbuddene gælder 29. november t.o.m 3. december 2017.


1. advent: Sikkerhedsvest, 4 stk.

Sikkerhedsvest i luxus vakuumpakke med 4 stk.

Loven kræver i en række lande, at der skal være en godkendt sikkerhedsvest i bilen til hver passager. Faktisk skal de være tilgængelige inde i kabinen, så man kan iføre sig vesten, inden man forlader køretøjet.

Denne pakke indeholder 4 sikkerhedsveste, som på genial vis er vakuumpakket og dermed nemt kan anbringes under bilens bundmåtter. Helt ude af syne og uden at optage plads er de alligevel lige ved hånden. De sikres til måtten med det medfølgende velcroklæb, og den smarte “snip” gør dem nemme at få fat i.

Opfylder lovens krav til sikkerhedsveste.


1. advent: Lifehammer Sikkerhedslygte

Arbejdslampe og nødlygte i et.

Lifehammer sikkerhedslygten har 5 lysfunktioner:

  • blødt hvidt
  • skarpt hvidt
  • hvid blink
  • rød blink
  • fast rødt

Den teleskopiske linse gør det muligt at skifte mellem lommelygtefunktion og arbejdslys.

Lygten er modstandsdygtig overfor vand og stød og kommer med smart tilbehør: Easy Fix-system, så lygten kan monteres på midterkonsol og smart sugekopholder til ruder, karosseri


2. søndag i advent

Tilbuddene gælder 4. december t.o.m 10. december 2017.2. advent: Sneskovl – sammenklappelig

Sneskovl med metalblad og håndtag i kraftigt plast/metal. Sammenklappelig model – fylder ikke ret meget i bagagerummet. Leveres i praktisk canvas opbevaringspose. Totallængde: 660 mm. Bladstørrelse: 255×280 mm.


2. advent: Vaskeskind i trææske

Tilbehør til bilpleje og bilvask. Flot Ægte vaskeskind for et flot vaskeresultat. Leveret i flot gaveæske af træ.


3. søndag i advent

Tilbuddene gælder 11. december t.o.m 17. december 2017.3. advent: Bagageklapstrop

Bagageklapstrop m. ring og quickstrammer

Premium 2-i-1 strop med D-ring og quickstrammer holder nemt og effektivt klappen nede, hvis man fragter bagage, der stikker bagud.

Ringen låses fast i låse aggregatet på bagklappen og i karosseriet.

TEKNISKE SPECIFIKATIONER

  • Længde: 300 cm
  • Bredde: 25 mm
  • Farve: Grøn

3. advent: Park Life p-skive

Den elektroniske P-skive du aldrig skal skifte batteri på! 

Park Life er en elektronisk P-skive til den kræsne og kvalitetsbevidste bilist. Park Life er særligt udviklet med strømbesparende komponenter, som gør, at Park Life holder strøm i hele produktets levetid. Det betyder, at du undgår at tænke på batteriskift mindst ti år frem. Park Life opfylder de skrappeste krav til driftssikkerhed, og så er både funktion og design revolutionerende.


4. søndag i advent

Tilbuddene gælder 18. december t.o.m 24. december 2017.4. advent: OooNo Trafikalarm

ooono trafikalarm er en lille elektronisk, trådløs knap til bilen, som advarer dig, når du nærmer dig en fotofælde, så du kan nå at sænke farten og slippe for en fartbøde.

Ca. 30 sekunder før du møder en hastighedskontrol, vil ooono advare dig med bip og blink. For at bekræfte til databasen, at der er en fotovogn eller lignende, trykker du én gang på din ooono. Hvis hastighedskontrollen er fjernet, foretager du dig ikke yderligere


4. advent: Tabletholder “Center Kit”

Komplet kit til placering af en tablet mellem forsæderne. Leveres komplet med monteringsbeslag, som griber fat i begge nakkestøtter, samt tabletholder.

Holderen til tabletten har universale beslag i særdeles gedigen kvalitet. Beslagene “griber” diagonalt om enheden og giver derfor fortsat mulighed for fuld betjening af knapper og tilslutning af stik. “Venlig” gummioverflade forhindrer ridser og mærker på din tablet.

Holderen passer til tablets i størrelsen 9-11″ (f.eks. iPad Gen. 1, 2, 3, 4 og Air). Ved tilkøb af varenummer 248 65060, vil kittet ligeledes kunne bruges til tablets i størrelsen 7- 8,5″ (f.eks. iPad “mini”).


Udfyld formularen herunder med din bestilling.
Du kan afhente varen i din ønskede afdeling efter 3 arbejdsdage. Betaling foregår i butikken. Vi glæder os til at se dig.

Når du klikker af i “Jeg er ikke en robot”, bliver du muligvis to gange bedt om at fortælle, hvad der er på et billede.
Det er helt normalt. Det er for at sikre, at din bestilling kommer korrekt frem.