Uggerhøj Erhverv - professionel leverandør af varevogne, erhvervsbiler, kassevogne og gulpladebiler til erhvervslivet overalt

Uggerhøj Erhverv er med til at holde erhvervslivet godt kørende; vi leverer professionelle løsninger med kassevogne, erhvervsbiler, leasingbiler og varevogne på både gule, hvide og papegøjeplader. Jyllands stærkeste løsning indenfor erhvervsbiler - ring og hør hvorfor!

Det er vores mål, at du skal opleve vores medarbejdere som markant mere tjenstvillige, kundemindede og passionerede end andre bilforhandlere. Vi har fokus på mangfoldigheden af kunder i de lokale områder, og derfor er mottoet ”Biler til alle”.

”Biler til alle” betyder ikke kun biler til vores kunder i byerne Frederikshavn, Hjørring, Brønderslev, Aalborg, Aarhus, Herning og Silkeborg. Vi har markante samarbejdsaftaler med større danske leasingselskaber og udlejningsselskaber.

Med bilmærkerne Opel, VW, Skoda, Citroën, Kia, Fiat, Seat og Chevrolet sælges på et gennemsnits år ca. 6.000 nye og brugte biler.


Venlig hilsen

Uggerhøj Erhverv