Uggerhøj Erhvervscenter - salg, service og personlig rådgivning om varevogne, erhvervsbiler og kassevogne

Uggerhøj Erhverv holder erhvervslivet godt kørende; vi leverer professionelle løsninger med kassevogne, erhvervsbiler, leasingbiler og varevogne på både gule, hvide og papegøjeplader. Jyllands stærkeste løsning indenfor erhvervsbiler - ring og hør hvorfor!

Uggerhøj Erhverv beskæftiger sig udelukkende med erhvervssalg. Vores erhvervskonsulenter er specialister i bl.a. beskatning af firmabil, afgifter, afskrivninger, leasingmodeller og finansiering. Du får en personlig og professionel rådgivning, og har naturligvis den samme kontaktperson gennem hele forløbet. Hos Uggerhøj får du desuden gratis en behovsanalyse, som sikrer dig den helt rigtige bil til dine behov og dit erhverv. Du får også en yderligere tryghed: Vi giver dig nemlig fuld gennemsigtighed i vores tilbud ved bl.a. at udregne den samlede driftsudgift på din firmabil.

Uggerhøjs Erhverv certificeres løbende af de forskellige importører for at sikre, at vi konstant lever op til de strengeste kvalitetskrav, og det passer os fint; vi vil nemlig være bedst: Vores interne målsætning er, at vores kunder oplever os som markant mere servicemindede og kundefokuserede end vores kolleger i branchen...

Med Uggerhøj Erhverv får du en komplet pakke, som er med til at optimere din samlede driftsøkonomi.  

 

Find din lokale erhvervskonsulent her:

Aalborg:

Henrik Bøjer

Erhvervskonsulent
21 55 26 33

Frederikshavn:

Michael Henriksen

Direktør
72 25 05 20

Hjørring:

Claus Conradsen

Erhvervskonsulent
21 97 57 67
Erhvervskonsulent

Aarhus:

Lasse Brorsbøl Jensen

Salgschef
72 25 04 78

Herning:

Carsten Lauridsen

Erhvervskonsulent
72 25 06 12

Herning og Silkeborg:

Ole Gram

Erhvervskonsulent
72 25 05 72
81 77 09 47

Brønderslev:

Anders Kjeldsen

Erhvervskonsulent
72 25 05 81
81 77 08 32