VW varevogne - VW Caddy, VW Transporter og VW Crafter - erhvervsfremme på 4 hjul

Hvis Bjarne eller Svends bil svigter, må de svigte kunderne. Og det er dyrt – både på kort og lang sigt. Men heldigvis er bilen en Volkswagen. Det sikrer dem ikke bare markedets bedste totaløkonomi på den lange bane. Bjarne og Svend bakkes op af 24 timers Mobilitetsservice, så hvis uheldet er ude, kan de få hentet bilen og stillet en erstatningsbil til rådighed. Desuden har de et ErhvervsCenter i ryggen, hvor et team af specialuddannede Volkswagen-teknikere står klar, dag eller nat. Og vores ekspertise gør, at vi kan løse problemet på rekordtid og få Bjarne og Svends bil tilbage til det sted, hvor de er i gang med at holde, hvad de har lovet.

Nogle vil kalde det service. Vi kalder det en erhvervsfremmende foranstaltning.

Kan vi hjælpe?


VW Caddy fra kr. 108.999,-

Leasing fra kr. 1.230,- pr. md. ekskl. moms
inkl. service- og reparationsaftale 4 år op til 80.000 km.VW Transporter fra kr. 169.998,-

Leasing fra kr. 1.765,- pr. md. ekskl moms
inkl. service- og reparationsaftale 4 år op til 80.000 km.


Den nye VW Crafter

Den nye Crafter er bygget mere praktisk, økonomisk og innovativ. Med den nye Crafter får du en omkostningseffektiv varebil, med nyudviklede, kundeorienterede løsninger, der gør den til en af de bedste varebiler i sin klasse.

100% Volkswagen. 100% Innovation.

Bedste lastkapacitet og lastsikring.

Lastkapaciteten er væsentlig i en varebil. Den nye Crafter har skydedøre, som åbner op til 1.311 mm., en læssehøjde som er sænket til 100 mm. og en varerumshøjde på op til 2.196 mm. Et fleksibelt varerum, som du kan designe efter dine ønsker med reolløsningen osv.

Kontaktperson

Michael Henriksen

Direktør
72 25 05 20

Priser og brochurer

VW Caddy

VW Transporter

VW Crafter