Flexleasing med Uggerhøj

Med flexleasing leaser du en bil uden registreringsafgift, og løsningen bliver typisk brugt i forbindelse med mere luksusprægede biler – og ofte importbiler.

Flexleasing går ud på, at leasingselskabet ejer bilen og du registreres som bruger af bilen. Registreringsafgiften betales så månedsvist efter en procentsats af den vurderede fulde registreringsafgift og i en aftalt periode. Er bilen mere end 3 år gammel, betales 0,5 % af bilens totale vurderede registreringsafgift, og er bilen kun mellem 3 måneder og 36 måneder gammel, betales 1 %.

Derudover skal man som bruger betale en førstegangsydelse som en form for depositum samt bære udgiften til etablering af leasingkontrakten, satellitovervågning og forsikringserklæring.

Flexleasing rummer flere fordele. Først og fremmest er der mindre kapitalbinding, idet der skal betales færre penge ved start af aftalen. Dernæst gør flexleasing det muligt at køre på danske plader i en luksusbil uden at blive flået, og man er også mere frit stillet med hensyn til kilometertallet. 

En aftale om flexleasing med Uggerhøj er en god mulighed for at køre virkelig standsmæssigt til med en overskuelig månedlig ydelse. Uggerhøj samarbejder med en række af markedets førende leasingselskaber, og vi har stor erfaring med leasing.

Flere fordele:

·         Lavere afskrivning, fordi bilens registreringsafgift betales over tid i stedet for på én gang.

·         Mulighed for lavere leasingydelse ved at forlænge en eksisterende aftale, fordi den nye aftale indebærer beregning efter et nyt afgiftsgrundlag, hvor registreringsafgiften så vil være faldet.

·         Stor fleksibilitet i forhold til kilometerantal – der kan køres flere kilometer end kalkuleret uden meromkostning.

Når en aftale om flexleasing udløber, er der typisk 3 scenarier; aftalen kan forlænges, leasingselskabet kan overtage bilen, og endelig kan bilen købes uden registreringsafgift af en momsregistreret køber.

Vil du vide mere om flexleasing – og i øvrigt om mulighederne med en importbil – så ring til Henrik Andersen på 40 21 91 99 eller send ham en mail på ha@uggerhoej.dk.

Spørg mig om flexleasing

Henrik Andersen

Filialdirektør, Opel og Kia
72 25 04 90