SEAT IBIZA fra 134.900,-

 

Skil dig ud fra mængden

Med Ibizas tiltrækkende udtryk, hvor de skarpe linjer skaber et indtryk, de fleste vil have svært ved at modstå. Nyd dens proportioner, der strømlinet giver bilen det udtryk der gør, at du med Ibiza skiller dig ud fra mængden.

Et eksempel på en stor besparelse efter den nye registreringsafgift er Ibiza.

Når du køber en SEAT Ibiza – får du meget bil for pengene – køb nu med NY afgift og spar op til 7.300 kr.

NY SEAT IBIZA KR. 134.900,-

SPAR KR. 7.300,-

96 mdr. 1.454 udbetaling 27.895 6,15 åop 28.699 totale omk.

Velkommen til Ibiza!
Med Ibiza får du en lang række funktioner, som gør den unik og helt speciel. Ikke blot har den alle sikkerhedsfunktioner, man forventer at en moderne bil, men den har samtidig mange standard- og valgfrie hjælpesystemer. Disse systemer gør enhver rejse nemmere, og i sidste ende mest sikker. Du vil med en Ibiza kunne køre med fuldstændig ro i sindet.

Derudover, tilbyder Ibiza en helt fantastisk køreoplevelse, takket være den nyeste teknologi. Fra Full Link systemet til bakkameraet, som er pænt integreret i Infotainment-skærmen i instrumentbrættet. Alt hvad du ønsker og har brug for, og mere til, finder du i den stilfulde minibil Ibiza.

Ibiza er både stilfuld og økonomisk. Den seneste EcoTSI motor har alle fordelene fra en benzinmotor kombineret med effektiviteten fra en diesel. Derfor kan 1,0 TSI-motoren opnå et fabelagtigt brændstofforbrug og en meget lav CO2 emission.

Ibiza er stilfuld og økonomisk

Skal vi beregne et tilbud til dig?
Lad os ringe dig op

Del med dine venner

Her finder du SEAT hos Uggerhøj

SEAT Uggerhøj Brønderslev

Østergade 64
9700 Brønderslev

98 82 12 00

Find afdeling