SKODA Fabia Combi fra kr. 138.780,-

 

Årets bil 2015

Med et nyt og sporty design, øget sikkerhed, bedre komfort og lavere brændstofforbrug kommer det ikke som nogen overraskelse, at SKODA Fabia Combi vandt autobranchens mest prestigefylde pris: Car of the Year 2015. .

Sæt dit personlige præg med et valg af 15 forskellige farver.

Privatleasing SKODA Fabia Combi: Priserne er på vej*

Fabia design

  • Rummelighed

    Den nye Fabia har ikke bare forbedret komfort men også forbedret rummelighed, hvor der ses en lang række Simply Clever løsninger.

  • Smart og praktisk

    Fabia er smart og praktisk med udstyr som multimedieholder, smarte opbevaringslommer, flaskeholdere, affaldsposeholder, opbevaringsrum til sikkerhedsvest, rummeligt handskerum, taskekroge, cykelholder, og meget mere. Med Fabias Simply Clever løsninger bliver hverdagen bare lidt lettere.

  • Iøjnefaldende

    Fabia er iøjnefaldende på alle måder. Den udtrykker en dynamisk front, skarpe kanter, harmonsik bredde og et moderne og sportsligt design. Derudover er interiøret med rene og moderne linjer lige så dynamisk som det ydre.

Fabia sikkerhed

Sikkerhed i særklasse

Oplev bl.a. træthedsovervågning med Fabias innovative hjælpesystem. Systemet sammenligner dit kørselsmønster og viser en advarsel, hvis du bør tage en pause. Oplev derudover hjælpesystemet Frontassistent, der bremser bilen hvis der er risiko for en påkørsel. Fabia har opnået 5 stjerner i den præstigefyldte EuroNcap test. Du kan trygt og sikkert sætte dig til rette og nyde sikkerheden.

100% Køreglæde
100%

Del med dine venner

Skal vi beregne et tilbud til dig?
Lad os ringe dig op

*Privatleasing: Priserne er på vej.


Her finder du ŠKODA hos Uggerhøj

SKODA Frederikshavn

Søndergade 250
9900 Frederikshavn

98 42 14 88
info@uggerhoej.dk

Salgsafdelingens åbningstider

Mandag-fredag
08.00 – 17.30

Søndag:
12.00 – 16.00
Find afdeling