Fast månedlig ydelse. Ingen overraskelser.

 

KIA 360 er en totalløsning der samler finansiering, forsikring og service på én regning. På den måde ved du hver måned præcis hvilke udgifter, du har til din bil.

Du får det fulde overblik og skal ikke bekymre dig om ubehagelige ekstraudgifter. Så du kan sove trygt om natten og kan i stedet bruge tiden på at nyde din nye bil.

Finansiering.
Ny bil. Fordi du kan.

Når du køber en KIA behøver du ikke gå i banken for at låne penge. Hos din KIA forhandler kan du få hjælp af vores dygtige konsulenter til at finde en finansieringsløsning, der passer til dig og dit budget. Mange vælger et lån med en fast lav rente, så de er sikret mod ubehagelige overraskelser. Du får svar på din låneansøgningen indenfor 30 minutter, så du hurtigt kan komme bag rattet i din nye bil. Hvem havde troet at bilfinansiering kunne være så hurtig, enkel og ligetil?

 

Forsikring.
Attraktiv og konkurrencedygtig.


Hos KIA kan vi selvfølgelig også forsikre din nye bil. Vi tilbyder en attraktiv og konkurrencedygtig forsikring som du kan tegne i forbindelse med KIA Finansiering og KIA Privatleasing. Forsikringen er også en del af KIA 360. Du kan få forsikringen til alle fabriksnye Picanto, Rio, Venga, cee'd, Carens, Sportage og Optima, samt brugte op til 5 år, købt via en autoriseret KIA forhandler (personbil og van privat, ikke erhverv). KIA Bilforsikring er et samarbejde mellem KIA og Gjensidige Forsikring, som er Norges største selskab inden for skadesforsikring.

Service

KIA's 7 års garanti er enestående i branchen og nu tilbyder vi en service-aftale, der matcher. Med en KIA Serviceaftale slipper du for alle uforudsete omkostninger på din bil og kan trygt overlade vedligeholdelse til vores højt specialiserede KIA-teknikere. Med aftalen får du overblik over dine udgifter, mere køreglæde, bedre sikkerhed og i sidste ende øget gensalgsværdi. Og så kan hele herligheden skræddersyes til netop dit kørselsbehov og dine ønsker. Interesseret? Så tag en snak med din KIA forhandler.

 

Uggerhøj på FacebookUggerhøj på InstagramUggerhøj på Youtube


NYHED: Uggerhøj i Silkeborg…

HOME SWEET HOME!

Vi er super glade for at byde dig velkommen i vores nye, autoriserede Opel serviceværksted på Navervej 16 i Silkeborg og Opel salgsafdeling på Nørrevænget 3 i Silkeborg… Læs mere her