Et frisk pust til de små mellemklassebiler! Ny Citroën C3 udstråler et optimistisk og moderne design, der levendegøres af farvede indsatser og grafiske komponenter som f.eks. Airbump. Den unikke og udtryksfulde formgivning gør bilen letgenkendelig i sin klasse. Stil, styling, Citroën Advanced Comfort, nye teknologier og ConnectedCAM Citroën - kom og oplev det hele.

Kærlighed ved første blik!

Ny Citroën C3 skiller sig ud med sin unikke formgivning og karismatiske front samt afrundede skærmkasser, der signalerer kraft og energi. Bilens trendy udstråling understreges af den grafiske signatur og de friske farvekombinationer. Med Ny Citroën C3 er du med på beatet!

Fra kr. 119.990,-

Kompakt og smidig

Med en længde på under 4 meter er Ny Citroën C3 ekstra smidig og let at manøvrere, hvilket er meget nyttigt i byen.


Den har 5 døre og 5 pladser og er dermed praktisk i alle situationer.

Længde: 3,99 m
Udvendig bredde inkl. sidespejle: 1,75 m  
Højde: 1,47 m
Akselafstand: 2,54 m
Bagagerumsvolumen: 300 l

AIRBUMP®: et beskyttende design

Et grafisk element, der blev indviet med C4 Cactus, Airbump® (option) beskytter karrosseriet, alt i mens det giver bilen stil. Den ridsefrie overflade med luftkapsler har samme funktion som en kofanger. De er fremstillet i termoplastisk polyuretan, der gør dem modstandsdygtige over for sol, vand, slid og ridser.

Airbump® består af 6 små lommer fyldt med luft, der er placeret på den nederste del af dørene, hvor bilen er særlig sårbar, når den kører i byen. De er dekoreret med en rød eller hvid krans alt efter tagets farve.

Mange farvekombinationer

Ny Citroën C3 fås i en bred vifte af farver: Grøn Almond, Hvid Banquise, Cobalt Blå, Grå Shark, Grå Aluminium, Rød Rubi, Sort Perla Nera, Orange Power eller Sand Sable …

Kombiner disse 9 diskrete eller markante farver med 3 forskellige tagfarver (Sort Onyx, Rød Aden, Hvid Opale), hvilket giver helt op til 36 forskellige kombinationer. På den måde er det muligt at pifte en klassisk farve på karrosseriet op med et farvet tag og omvendt at vælge en mere modig farve til karrosseriet. Farvekombinationerne er med til at give Ny Citroën C3 et frisk og moderne ydre. Hvilken C3 skal du selv have?

Rummelighed og smarte opbevaringsløsninger

Opbevaringsløsningerne er udtænkt og designet med størst mulig funktionalitet for øje. Ny Citroën C3 har et smart opbevaringsrum i midten, der frigør så meget plads som muligt foran, og et handskerum på hele 6,25 L. Også i fordørene er der rigtig god opbevaringsplads.

Den lyse farve, der er valgt til interiøret af opbevaringsrummene, gør det lettere at finde genstandene, som er placeret i opbevaringsrummene. Bagagerummet i Ny Citroën C3 er på hele 300 liter, så du behøver ikke at gå på kompromis med bagagen.

Intelligent teknologi

Panoramaer, uovertrufne udsigter, byture: Ny C3 optager dine køreoplevelser med ConnectedCAM Citroën™ (option). Dette system med et kamera indbygget i bakspejlet optager det, du ser uden for bilen umiddelbart foran dig. 

Dette kamera er altså vidne til dine daglige køreoplevelser: 
- Med et enkelt klik kan du tage et foto eller optage en video af det, du ser og dele det på de sociale medier. 
- Det, der sker foran forruden, bliver optaget. Systemet kan således være nyttigt i forbindelse med et uheld.

Vi ses hos din lokale Uggerhøj Citroën forhandler i Aarhus, Brønderslev, Hjørring og Frederikshavn.

Uggerhøj på FacebookUggerhøj på InstagramUggerhøj på Youtube