Privatlease Golf til en månedlig ydelse på kun kr. 2.299,- og med en førstegangsydelse på 15.000 kr.

Til den pris får man en femdørs Golf Trendline med 1,0 TSI-turbomotor, der leverer 85 hk. Bilen er fra start standardudstyret med lækkerier som LED-kørelys og nye LED-baglygter, læderrat, aircondition og det nye Composition Media-infotainmentanlæg med 8” touchskærm. Men dertil får man også metallak, parkeringssensorer for og bag, nedblændeligt bakspejl, regnsensor, el-klabbare sidespejle med varme samt coming-and leavig-home lysfunktion.

 

*Indeholdt i leasingprisen er 15.000 km. årligt (eller sammenlagt 45.000 km i leasingperioden på 3 år). Har man et kørselsbehov, der rækker ud over de 15.000 km kan man vælge at opjustere kilometertallet til 20.000 eller 25.000 km årligt, den månedlige leasingydelse stiger i så fald til hhv. 2.499 kr. eller 2.649 kr. Udbetalingen forbliver i begge tilfælde på 15.000 kr.

Golf-modellen har været i særklasse i flere generationer. Den nye Golf er igen frontløber i sin klasse.

Den nye Golf har de klassiske Volkswagen kendetegn med et klart designsprog og eksklusivt udstyr.

Du har endda mulighed for at sammensætte din helt egen Golf med et utal af interiør- og udstyrsmuligheder - design din drømmebil.

Ny Volkswagen Golf fra kr. 209.994,-

 

 

Den nye Golf Variant er den perfekte familiebil.

Den er forberedt på dine planer og lige så fleksibel som dig. Golf Variant giver dig masser af plads, et dynamisk design, en sportslig motor og en lang række førerassistentsystemer.

Fra kr. 224.994,-

Privatleasing: Udbetaling kr. 5.000,- Mdl. ydelse fra kr. 3.449,-

Med et formål om den mest behagelige køretur, lægger den nye Golf vægt på komfort, kvalitet og nye teknologier i kabinen.

Udenfor kan du vælge fælge, som du syntes klæder golfen bedst. Design din egen golf - smag og behag.

 

Infotainment systemet i den nye Golf tilbyder dig forskellige muligheder. Om du vil foretage et opkald, se trafikinformationer, bruge navigationen eller blot høre musik. Den nyeste teknik er tilgængelig i en komfortabel og ukompliceret version.

Du har mange muligheder for at tilvælge førerassistentsystemer, som bidrager komforten i din kørsel. Vælg systemer som kan håndtere kritiske situtioner, eller undgå dem før de sker. Herunder Front Assist, Køassisten og Emergency Assist, Parkeringsassistance, Blind Spot m.fl.

 

Uggerhøj på FacebookUggerhøj på InstagramUggerhøj på Youtube