Opel OnStar er din personlige tilslutnings- og serviceassistent. Med Opel OnStar får du bl.a.:

  • Automatisk respons ved kollision
  • Find nemt vej
  • Assistance ved stjålet bil
  • Wi-fi
  • Bildiagnose

Prisvinder: Opel OnStar vinder “Award de l’Innovation”

 

 

Opel OnStar, den nye personlige serviceassistent har vundet den første ”Award de l’Innovation”, der uddeles af det franske bilmagasin ”Auto Moto”. Opel OnStar vandt i kateorien ”Teknologi” foran konkurrenter såsom Audi og Volvo. Juryen, der bestod af biljournalister og VIP’er, var særligt imponerede over, at Opel gør innovativ teknologi, såsom OnStar, tilgængelig for et bredt udsnit af forbrugere. 

”Vi er begejstrede over at have vundet den første ”Award de l’Innovation” nogensinde. Det er et yderligere bevis på, at markedet er klar til Opel OnStar, vores nye personlige serviceassistent. ”, sagde Opels CMO, Tina Müller. "At gøre teknologiske innovationer tilgængelige for den almindelige bilkøber er en Opels store styrker, og derfor tilbyder vi OnStar på alle vores personbiler – fra KARL til Insignia”, tilføjede hun. 

Opel OnStar tilbyder et udvalg af tjenester, der bl.a. inkluderer automatisk respons ved kollision og assistance, hvis bilen uheldigvis bliver stjålet. Derudover omdanner Opel OnStar i fremtiden også din bil om til et kraftfuldt 4G/LTE Wi-Fi Hotspot.

 

Hvordan får jeg OnStar?

Foretrækker du det ekstraordinære? Prøv OnStar uden risiko.

 

  • OnStar er tilgængelig på næsten alle nye biler fra Opel og er endda standard på en stor del af udstyrsniveauerne
  • Det bedste af det hele er, at OnStar har en gratis prøveperiode på 12 måneder. Når Wi-Fi Hotspottet bliver introduceret, får du en gratis prøveperiode på 3 måneder eller 3 GB data (alt efter hvad, der udløber først)
  • Vil du have OnStar i din bil? Din Opel forhandler behøver kun få detaljer om dig, som f.eks. din e-mailadresse for at for-registrere dig på OnStar

 

Kom forbi Uggerhøj Opel i Aalborg, Frederikshavn, Herning, Hjørring eller Silkeborg.Uggerhøj på FacebookUggerhøj på InstagramUggerhøj på Youtube