DEN NYE OPEL ZAFIRA

Syv grunde til at overveje Opel Zafira:

 

  • En 7-sæders bil med køreegenskaber som en normal personbil
  • Alsidige opbevarings- og sædemuligheder
  • Stilfuldt og eksklusivt design
  • Sofistikerede assistancesystemer
  • Adaptive LED-forlygter*
  • Effektive motorer
  • Avancerede tilslutningsmuligheder inklusiv OnStar


*Standard på Innovation, ekstraudstyr på Enjoy. Ikke tilgængelig på Limited.

MARKANT DESIGN.

Det atletiske design på den nye 7-sæders Zafira inkluderer den nye logobar og dobbelte, vingeformede LED-forlygter. Den giver det look, du forventer af førsteklasses tysk ingeniørkunst.

Fra 275.325,-

ULTIMATIV SÆDEFLEKSIBILITET.

 

 

Det alsidige FLEX 7®-sædesystem giver dig frihed til at designe bilen til optimal komfort. Dermed får du både praktiske løsninger til opbevaring og komfort for dig og dine passagerer.


Opel Zafira - privatleasing med udbetaling på 14.995 kr. og ydelse fra 3.995 kr./md*.

Med privatleasing af Zafira får du en syv-personers familiebil med samme dynamiske køreegenskaber som en normal personbil. Den har masser af opbevaringsplads og siddepladser til hele familien. På den måde er du klar til at køre ud i verden og få de oplevelser, du husker hele livet. 

*Gælder Zafira Enjoy 1.6 CDTI, 134hk. Leasingydelsen pr. md. er baseret på en førstegangsydelse på 14.995 kr. samt 15.000 km pr. år og en løbetid på 36 mdr. Betinget af kreditgodkendelse. Totalomkostninger i perioden bliver 159.720 kr. Bilen er vist med ekstraudstyr. Brændstofforbrug v. bl. kørsel: 22,2 km/l, CO2-udslip: 119 g/km. Energiklasse: A.

Og meget mere... Kom ind og prøv den nye Opel Zafira og vurder den selv - det er hele turen værd. Kig forbi din lokale Uggerhøj i Frederikshavn, Hjørring, Aalborg, Herning og Silkeborg.

 

Uggerhøj på Facebook



Uggerhøj på Instagram



Uggerhøj på Youtube