DESIGN

Skift syn på tilværelsen

 

Den nye SEAT Ateca byder hverdagen velkommen med sin egen karakteristiske og dynamiske stil, der toner frem gennem de bevidst skarpe linjer i det ydre design. Inden i, er alt blevet udformet til at gøre det trivielle til den mest underholdende - fra den ergonomisk designede midterkonsol til den enorme mængde plads. Denne SUV vil ændre dit syn på hverdagens opgaver.

 

Fra kr. 264.900,-

TEKNOLOGI

Intelligent tilslutning

 

Få din daglige rutine til at køre perfekt med avanceret teknologi, designet til at tilbyde den bedste og mest strømlinede køreoplevelse. Med Full Link Teknologi er du i stand til at tilslutte din smartphone til radiosystemet og anvende godkendte mobile apps mens du kører samtidigt med, at din mobil bliver opladet gennem den trådløse oplader*.

*Gælder kun udvalgte mobiltelefoner.

 

EFFEKTIVITET

En god fornemmelse

 

Den nye SEAT Ateca fås med kraftige og meget effektive motorer, som tilbyder dig den mest avancerede køreoplevelse uanset valg. Og alle er optimeret til at gøre livet bag rattet lidt lettere. Bykørsel er ikke altid en fornøjelse, men den bliver noget nemmere takket være den fine ydelse og præstationer gennem alle aspekter i den nye SEAT Ateca.

Uggerhøj på FacebookUggerhøj på InstagramUggerhøj på Youtube