SEAT og kvindemagasinet COSMOPOLITAN har udviklet en ny Mii model kaldet "COSMOPOLITANlovesMii"

Det er en limited edition, hvor der kun kommer 100 eksemplarer af modellen til Danmark - så slå til i god tid, før din veninde... Eller tag din veninde med og kør afsted i SEAT Mii by Cosmopolitan - limited edition sammen.

”Det er en bil, som tilpasser sig til nutidens livsstil ved at tilbyde fantastiske løsninger, som både er intuitive og nemme at bruge. SEAT Mii by COSMOPOLITAN er dynamisk, stilfuld og alsidig, og den har en modig fremtoning med kant. Vi stræbte ikke kun efter at skabe en elegant bil, den er også designet til at være en dristig, personlig ledsager for føreren med fantastiske løsninger, som er funktionelle og intuitive,” udtalte SEATs globale marketingdirektør, Susanne Franz.

Fra kr. 104.900,-*

 

SEAT Mii by COSMOPOLITAN har et feminint design, som er både smart og kækt og samtidig er praktisk og rummelig med god plads indvendigt. Den kører økonomisk og er god ved miljøet.

Du kan vælge Mii by COSMOPOLITAN i to forskellige farver, hvilken farve passer bedst til dig?

Vælg mellem Violetto: lilla med perleeffekt. Eller Candy White: blød farvetone. Begge er med champagnefarvede detaljer både indvendigt og udvendigt; på luftdyserne, rammerne til infotainmentsystemet og på syningerne i bilen inklusive på måtterne. 

Kom og oplev SEAT Mii by COSMOPOLITAN hos Uggerhøj Brønderslev i slutningen af april.

 

SEAT Mii Cosmopolitan 5-dørs fra kr. 104.900. Brændstoføkonomi: 24,4 km/l CO2: 93 g/km. ved blandet kørsel. Energimærke . *Pris er ekskl. lev. omk. kr. 3.880 og gælder så længe lager haves og i en begrænset periode.

Uggerhøj på FacebookUggerhøj på InstagramUggerhøj på Youtube