Få DSG-automatgear for kun 10.000 kr. i Superb, Fabia og Rapid

Vil du slippe for at skifte gear op og ned – dag ud og dag ind? Så har vi løsningen! Nu kan du få DSG automatgear for kun 10.000 kr., hvis du køber en ny Fabia, Rapid eller Octavia. Altså sparer du hele 50% og får samtidig masser af komfort og køreglæde.

Kom forbi SKODA i Frederikshavn, når vi holder DSG - Åbent Hus på søndag kl. 12-16Økonomisk og Komfortabel

DSG er både praktisk, behageligt og brændstoføkonomisk. I nogle tilfælde er DSG automatgear mere brændstoføkonomisk end manuelt gear, hurtigere og sidst men ikke mindst så er der det med prisen. Fak­tisk kan det procentuelle værditab på en f.eks. en Octavia være lidt lavere, hvis den har DSG*

Sådan fungerer DSG-automatgearet

DSG er en forkortelse for ‘Dynamic Shift Gearbox’, og den består i princippet af to manuelle gearkasser med hver sin kobling. Det giver et lynhurtigt og smidigt gearskift, fordi det næste gear allerede er klar i gearkasse to, mens gearkasse ét er i brug – og vice versa.

En ting er at læse om det, en anden at prøve det. Prøv det hos din forhandler.

Privatlease Fabia med DSG fra 2.895 kr.

Er du er i tvivl om, hvorvidt DSG-automatgear er noget for dig, så kan du privatlease en Fabia Combi 1.2 TSI 110 hk DSG Ambition** for 2.895 kr. om måneden med en førstegangsbetaling på 4.995 kr. På den måde får du god tid – 36 måneder – til at prøve DSG-automatgearet uden at skulle købe bilen. Går du efter den laveste pris, kan du fortsat privatlease en Fabia Combi 1.2 TSI 90 hk Ambition* – uden DSG – for 2.495 kr. om måneden med en førstegangsbetaling på 4.995 kr.** Privatleasing: ŠKODA Fabia Combi Ambition 1.2 TSI 90 hk. Kontantpris: 177.000 kr. Samlet betaling i perioden: 94.820 kr. Fabia Combi Ambition 1.2 TSI 110 hk DSG. Kontantpris: 187.000 kr. Samlet betaling i perioden: 109.215 kr. Priserne er inkl. metallak, etablerings- og administrationsomkostninger, service- og reparationsaftale, erstatningsbil, leveringsom­kostninger og moms. Priserne er ekskl. dæk, forsikring, brændstof, grøn ejerafgift og evt. ekstraudstyr. Kaskoforsikring og positiv kreditvurdering påkrævet.

Tilbuddet gælder or privatkøb så længe lager haves eller frem til 31.12.2016.

Uggerhøj på FacebookUggerhøj på InstagramUggerhøj på Youtube