Ginnerup Automobiler A/S i Horsens fusionerer med Uggerhøj

11/07 2017

 

 

Ginnerup Automobiler A/S i Horsens fusionerer med Uggerhøj og udvider med Peugeot.

Med virkning fra 1. august. Fusionen sker med henblik på at styrke forretningen i Horsens gennem tilførsel af kompetencer og stordriftsfordele. Jørn Ginnerup, der er anden generation, har valgt Uggerhøj som partner, da værdigrundlaget er præget af professionel bildrift men med en stor lokal forankring og altid med udgangspunkt i kunden.

”Uggerhøjs vision er at blive Danmarks bedste bilforretning og ikke som så mange andre, der blot ønsker at blive store. Det ligger mig meget på sinde, at vores gode, loyale kunder stadigvæk vil få en rigtig god oplevelse i vores hus, hvor jeg fortsat vil være at finde. Udviklingen går mod en konsolidering i branchen, og det er rigtig svært at stå alene med de krav, der stilles til nutidens bilforhandler” udtaler Jørn Ginnerup. ”Uggerhøj har i dag mere end 350 brugte biler til salg på Uggerhøj.dk, og som en del af fusionen har vores forretning i Horsens nu også mulighed for at tilbyde disse biler til vores lokale kunder. Det er én af fordelene ved at blive en del af Uggerhøj,” tilføjer Jørn Ginnerup.

”Sammen er vi stærkere - det kræver holdånd og struktur at håndtere 8 bilmærker i 8 byer. Jeg tror, at fremtiden er forbeholdt dem, der vil gå en ekstra mil for kunden,” udtaler Sten Uggerhøj. ”Vi har fokus på at investere markant i uddannelse og digitalisering,” fortsætter han.

”Vi glæder os rigtig meget til at komme til Horsens og til at arbejde sammen med Jørn Ginnerup og hans dygtige medarbejdere” udtaler Lasse B. Jensen, der bliver direktør i det nye selskab, der kommer til at hedde Uggerhøj Horsens A/S.
Lasse B. Jensen er i dag også medejer af Uggerhøj Aarhus.

Forretningen i Horsens fortsætter på Høegh Guldbergs Gade 46, men der kommer til at ske store forandringer. Fra 1. september 2017 vil man nemlig også kunne købe og få serviceret sin Peugeot fra forretningen, da Peugeot-forhandlingen overtages fra RAF Motors. I den forbindelse ombygges forretningen, og der ansættes yderligere personale til at tage hånd om Peugeot kunderne.

”Når ombygningen er endelig på plads, vil vi lave en ”Grand Opening” for at byde alle vores nuværende og fremtidige kunder ind og se huset, og selvfølgelig få et godt tilbud på en ny Peugeot eller Citroën. Og selvfølgelig har vi også altid den rigtige løsning, hvis det er en brugt bil, man er på udkig efter,” slutter Jørn Ginnerup.

Ønskes uddybning af ovenstående kan Jørn Ginnerup kontaktes på 40604966 og Sten Uggerhøj på 40459049.

 

Baggrundsinfo om Ginnerup Automobiler

Ginnerup Automobiler er en anerkendt autoriseret forhandler af Citroën siden 1983 beliggende i Horsens. Ginnerup har rødder tilbage til 1966 og har altid været anerkendt for sin gode service og høje kundetilfredshed. Virksomheden har over årene tilegnet sig specialistviden indenfor Citroën brandet og er kendt for sine gode brugte biler.

Baggrundsinfo om Uggerhøj

Uggerhøj er en familieejet virksomhed, som er stiftet af Knud Uggerhøj tilbage i 1954. I dag ejes den af Sten Uggerhøj, der lige som Jørn Ginnerup er anden generation. Virksomheden stammer fra Frederikshavn, hvor den også i dag har sit hovedsæde. Ud over forretningen i Horsens driver koncernen forretninger i Frederikshavn, Hjørring, Brønderslev, Aalborg, Aarhus, Silkeborg og Herning og har forhandlingen af mærkerne Citroën, Opel, Kia, VW, Skoda, Seat, Fiat og nu med Horsens således også Peugeot.

Virksomheden drives af en professionel bestyrelse og direktion med respekt for værdigrundlaget ”kunden i fokus”, som beskrives med ordene ærlighed, ansvarlighed, åbenhed og flid.

Uggerhøj på FacebookUggerhøj på InstagramUggerhøj på Youtube