Ny KIA Picanto Åbent Hus

15/05 2017

 

 

KIA Picanto inviterer til Åbent Hus lørdag og søndag 20.-21. maj kl. 11-16

Ny KIA Picanto - dynamisk køreglæde

Den nye KIA Picanto er den 3. generation af den populære Picanto. Den er ligeså kompakt som sin forgænger, men kommer med endnu mere rummelighed, funktionalitet og komfort.

De dynamiske køreegenskaber giver køreglæde sammen med de utallige muligheder for at designe din egen Picanto, herunder med individualiseringsløsninger, infotainment og sikkerhedsteknologier.

Fra kr. 95.000,-

 

Mere plads og mere stil. Den energiske stil i den nye KIA Picanto, vil helt sikkert skille sig ud i A-segmentet. Linjerne i karosseriet skiller sig ud med sine flotte skulpturelle detaljer, som til slut indrammes af den farve du ønsker, og gør den til din personlige Picanto - både indvendigt og udvendigt.

Du får mere plads i den nye Picanto. Indretningen er mere intelligent, hvilket sikrer en rummelighed og funktionalitet til både fører og passagerer. Og ikke mindst bagagerum.

 

Den nye KIA Picanto har de nyeste infotainmentsystemer med navigation og meget mere. Du får bakkamera, parkeringssensor, Android Auto og Apple Carplay, så du er altid hjulpet godt på vej, og kan trygt koncentrere dig om vejen og kørslen.

Som en ekstra sikkerhed får du en automatisk nødopbremsning, som bremser bilen for dig inden en kollisionshændelse, hvis du ikke når det.

Uggerhøj på FacebookUggerhøj på InstagramUggerhøj på Youtube