Fiat kampagner

FIAT 500 BLACK FRIDAY TILBUD


STOR TYVSTART!
Vores helt egen superhelt kommer din pengepung og din stil til undsætning, med vores SUPER awesome Black Friday-tilbud.

FÅ ET GAVEKORT PÅ 3.000 KR. NÅR DU LEASER!  
Vi tyvstarter Black Friday med at give dig et vildt tilbud, hvor du bliver både velkørende og velklædt på samme tid. Vi tilbyder nemlig privatleasing helt uden førstegangsydelse, og oven i købet får du et gavekort på 3.000 kr. til STYLEPIT.DK – en af Skandinaviens førende fashion-webshops, når du privatleaser en eksklusiv og topudstyret Fiat 500 med bl.a. lædersæder, 7” skærm med Apple Carplay og fast panoramaglastag. Men det gælder kun et stærkt begrænset antal, så skynd dig inden tilbuddet siger … puff!

PRIVATLEASING MED 
0 KR. I 1.GANGSYDELSE
MÅNEDLIG YDELSE 2.295 KR.
LØBETID 36 MDR
KM I PERIODEN 45.000
SAMLET PRIS I PERIODEN. 82.620 KR.

Priserne er inkl. finansieringsomk., moms, serviceaftale og vejhjælp, men ekskl. ejerafg., forsikring, forbrugsvæsker, dæk og ekstraudstyr. Krav om kaskoforsikring og betinget af endelig kreditgodkendelse. Gælder t.o.m. d. 1.12.2019 eller så længe lager haves. STYLEPIT gavekort er betinget af privatleasing.

 WLTP med standardudstyr: Forbrug v. bl. kørsel 16,1 km/l, CO2-emission 142 g/km. Årlig ejerafg.: 1.160 kr. Bilen er vist med ekstraudstyr, som kan ændre forbrug, emission, pris og ejerafg.

 


Uggerhøj Serviceaftale
Skrotkampagne Uggerhøj
Hvad kan du få for din brugte bil
Fordelagtig finansiering bil

Her finder du Fiat hos Uggerhøj

Uggerhøj Herning

FIAT Herning

Wedellsborgvej 1
7400 Herning

97 26 72 22

Find afdeling

Kontakt Uggerhøj Herning