En helt ny æra

Alfa Romeo Tonale

fra 525.000 kr.

Det legendariske Alfa Scrudetto er på sin plads på fronten.
Det ikoniske 100% digitaliserede instrumentbord ”Cannoncchiale” på 12,3”
leverer stemning og overblik. Og designet afspejler generationer af ægte italiensk sjæl, charme og passion.

Oplev 100% funktionel skønhed i den nye Alfa Romeo Tonale.

Image

eksteriør

Funktionel skønhed

Et design, der kombinerer Alfa Romeos stilistiske træk i en ny fortolkning. Skabt med henblik på modernitet og funktionalitet, i samspil med de særlige kendetegn ved italiensk design og Alfa Romeos DNA

Book prøvetur
Image

interiør

Føreren i centrum

Interiøret er udformet med føreren i fokus. De gedigne materialer, den perfekte finish og den overraskende baggrundsbelysning på instrumentbordet skaber en ægte Alfa Romeo-stemning.

Tonale viser det bedste ved italiensk gæstfrihed i kabinen – både fører og passagerer vil føle sig hjemme i denne førsteklasses kompakte SUV.

Få et tilbud
Image

Alfa Connect

Altid opkoblet

De nye Alfa Connect-tjenester har mange funktioner, der giver den sikreste og bedst opkoblede oplevelse. My Alfa Connect-mobilappen lægger din nye Tonale i din hule hånd. Nye tjenester gør det muligt nemt at administrere din nye Tonale, uanset hvor du er.
Book prøvetur
Image

teknologi

Nye standarder

Takket være næste generations softwarearkitektur byder Tonale på et komplet sæt teknologiske innovationer. Det er den første bil nogensinde med en NFT Blockchain-certificering. Den er udstyret med Amazon Alexa Voice Assistent*, ligesom den tilbyder eksklusive Amazon-tjenester og meget mere. Et omfattende system af integrerede digitale tjenester, der sikrer den bedste oplevelse i bilen og uden for bilen.

*Amazon Aleaxa er p.t. ikke tilgængelig i Danmark. Bilen er forberedt til det. Amazon, Alexa og alle relaterede logoer er varemærker tilhørende Amazon.com, Inc. eller dets associerede selskaber. Alexa Voice Assistant fås kun sammen med radio med navigationssystem.

Image