Vi samler på glade kunder

Hos Uggerhøj Biler er kundetilfredshed ikke bare noget, vi snakker om. Det er en måde at tænke på og det fundament, som vores virksomhed hviler og vokser på.

Vi er med andre ord afhængige af glade kunder, og arbejder derfor målrettet på tværs af vores organisation med at skabe gode kundeoplevelser og stærke, varige relationer.

Uanset om du besøger Uggerhøj Biler for at købe en ny eller brugt bil, eller om du afleverer din bil på et af vores autoriserede værksteder, er det vores mål at give dig netop den service og rådgivning, som du har brug for. Vi ved, at ikke to kunder er ens, og bestræber os altid på at skræddersy en løsning, der matcher den enkelte kundes konkrete behov.

 

Vores medarbejdere gør forskellen

Det er i mødet mellem vores kunder og medarbejdere, at den gode oplevelse bliver til. Derfor uddanner vi løbende vores medarbejdere for at sikre, at de er klædt grundigt på til at tilbyde netop den rådgivning, viden og service, som vores kunder forventer – og fortjener.

 

Gennemsigtighed skaber tryghed

At investere i en bil er en stor beslutning, uanset om man vil købe nyt eller brugt eller måske prøve privatleasing for første gang. Det handler ikke kun om at vælge den rigtige bil men også om familiens økonomi, og derfor er det vigtigt for os, at vores kunder føler sig i trygge hænder. Hos Uggerhøj Biler tror vi på, at ærlighed og åben dialog skaber tryghed, og vi gør derfor meget ud af at skabe gennemsigtighed og give vores kunder et solidt beslutningsgrundlag i købsprocessen.

 

Vi vil gerne vide, hvad vores kunder synes

Vi vil gerne vide, hvad vores kunder synes om os og den service, vi leverer. Vi tror på, at feedback er vigtigt, for kun gennem dialog og viden kan vi lære og blive endnu bedre til det, vi gør. Nedenfor kan du se et udpluk af, hvad vores kunder siger om os på Facebook og Trustpilot.
Klik her, hvis du vil anmelde os på Facebook eller Trustpilot.

Du er også velkommen til at give os en tilbagemelding blot ved at udfylde denne formular.

Ris og ros vil tages imod med kyshånd – tak for din feedback.