Jeep Compass 4xe
Fremtidens Hybrid-SUVOp til

240 hk

samlet effekt

Ned til

7,3 sek

acceleration 0-100 km/t

Ned til

150 min

ladetid

Op til

48 km

i fuldelektrisk tilstand

Jeep compass grå

Jeep Compass fra 449.990 ,-

Så er den her! Den helt nye Jeep Compass. Jeep genopfinder firehjulstrækket ved at kombinere 4x4-trækkraft med elektrisk fremdrift. Ydeevnen øges, samtidig med at emissionen og brændstofforbruget sænkes. Derudover har bilen moderne og iøjnefaldende linjer, som går hånd i hånd med det legendariske ikon.

4xe NIGHT EAGLE

Udsolgt

Styrken og den kraftfulde attitude skinner igennem både nat og dag. Den nye Compass Night Eagle indeholder funktionalitet og detaljer, som ikke går ubemærket hen. Et udstyrsniveau der kombinerer det ikoniske Compass design med stilfulde sorte detaljer og iøjnefaldende 18” alufælge.

4xe LIMITED

Fra 449.990,-

Plug-in-hybriden Jeep® Compass 4xe Limited har et nydesignet instrumentbord med den nye Uconnect™ 10,1”-radio med Ultra HD-skærm. En anden ny funktion er den digitale instrumentgruppe på 10,25" med Full HD-opløsning. Den kommer desuden som standard med 18" alufælge i et nyt design, tonede ruder og LED-forlygter med integreret dagskørelys.

4xe S

Fra 459.990,-

Bilen er beriget med de nye teknologier og raffinerede detaljer. Som standard byder den på den nye Uconnect™-radio med 10,1” touchskærm og navigation, en digital instrumentgruppe på 10,25", nye 19" alufælge, nydesignede LED-forlygter, foruden el-betjente sæder med læderindtræk, grå syninger og polstring, som tilpasser sig passagerens krop og yder maksimal komfort.    Med de integrerede Uconnect™-tjenester i den nye plug-in-hybrid Jeep® Compass 4xe kan du nemt og intuitivt interagere med bilen på afstand takket være My Uconnect™-appen, der kan downloades fra App Store og Google Play. Med den nye My eCharge-funktion, der er eksklusiv for 4xe-verdenen, har du mulighed for at overvåge og styre opladningen direkte fra din smartphone eller tablet.


    Skrotkampagne Uggerhøj
    Skrotkampagne Uggerhøj
    Hvad kan du få for din brugte bil
    Fordelagtig finansiering bil