Årets bil 2023

Jeep® Avenger

fra 279.990 kr.

Jeep® Avenger er indbegrebet af frihed, stil og funktionalitet
og leverer en skarp køreoplevelse – både på vej og i terræn.

Image

eksteriør

Nyt og fascinerende

Det hårdføre design på Avenger afspejler Jeep's® ikoniske DNA. Specielt de høje hjulkasser og signatur-kølergitteret med de 7 felter, er med til at gøre Avenger letgenkendelig ved første blik.

Derudover passer de 18'' alufælge*, det kontrastgivende sorte tag* og LED forlygterne perfekt til den kompakte, elektriske Jeep®, der samtidig har høje skærmkanter for 360 graders karrosseribeskyttelse.

Book prøvetur
Image

interiør

Pure emotion

Jeep® Avengers moderne, digitale og funktionelle interiør giver oplevelsen af frihed.

Nyd dine køreture i de behagelige sæder omgivet af det elegante tværgående interiør under infotainmentskærmen og ambiente belysning*, som kan indstilles efter førerens ønsker.

Selvom bilen er kompakt, vil du blive overrasket over rummeligheden, og hvor mange ting, du kan medbringe i din nye Avenger. Telefon, nøgler, vandflasken, make up-tasken og solbrillerne finder hurtigt en plads, når du sætter dig ind i bilens kabine, hvor der er 34 liters smart og praktisk opbevaringsplads.

*Afhænger af udstyrsniveau

Få et tilbud
Image

dimensioner

Masser af plads

Kompakte dimensioner uden at gå på kompromis med den plads du har brug for til at få en rendyrket Jeep® oplevelse.

Image

performance

100% elektrisk

Den første 100% elektriske Jeep® har en stærk ydeevne og hurtig reaktion med sine 156 hestekræfter og 260 nm drejningsmoment, der allerede er tilgængeligt ved 0 km/t. Dette kombineres med elektrisk komfort i form af en overbevisende, støjsvag køreoplevelse.

 

Samtidig passer en bred vifte af opladningsløsninger til Avenger, så du kan vælge den, der giver bedst mening for dig.

 

I løbet af en kort pause kan du oplade din Jeep® Avenger, så du kan nyde ubekymret kørsel. Under optimale ladeforhold ved hurtig-/lynopladning (DC) kan du lade 20-80% ved max ladeeffekt på 100 kW på kun ca. 24 minutter. Når du har mere tid kan du også under optimale ladeforhold ved normalopladning (AC) lade 0-100% ved max ladeeffekt på 11 kW på ca. 5 timer og 30 minutter.

 

Glæd dig over friheden ved at køre i din nye elektriske SUV.

Image

Op til 404 km

rækkevidde (WLTP)*

Ca. 24 min.

20-80% v. 100 kW DC

54 kWh

batteri

156 HK

100% elektrisk ydelse

*Påvirkes af kørestil, hastighed, vejr, tilvalg af udstyr mv., hvor især høj hastighed og lave temperaturer reducerer rækkevidden.

UNIK JEEP® DNA

Den nye Jeep® Avenger skiller sig ud. Det er en kompakt, hårdfør og alsidig elbil, der kan bruges både i byens smalle gader og i kuperet terræn.

 

Selec-Terrain og Hill Descent Control-teknologien, der er standardudstyr på alle udstyrsniveauer, gør det muligt at tilpasse kørslen til alle vejrforhold: Regn, sne og mudret underlag. Desuden har den nye Jeep® Avenger en stor frihøjde, der sikrer, at den klarer selv de mest ekstreme forhold.

Image

teknologi og sikkerhed

fuld af innovationer

Den nye Jeep® Avenger gør dine ture endnu nemmere. Med de avancerede førerassistancefunktioner får du blandt andet hjælp til at holde afstanden til den forankørende bil med den adaptive fartpilot*, mens vejbaneassistenten* sikrer, at du holder dig på midten af vejbanen.

 

I bilens kabine råder du over to 10,25" skærme: En 100% digital instrumentering** og et Uconnect infotainment system. Desuden kan du let tilslutte og oplade din smartphone med den trådløse oplader.

 

*Afhænger af udstyrsniveau

**Enkelte udstyrsniveauer kommer med 7,5” digital instrumentering

Image

kom tættere på

Galleri

Image