Kom og oplev DEN NYE KIA SPORTAGE INTRO EDITION

Du finder vores KIA-afdelinger i Aalborg, Frederikshavn, Herning og Hjørring.


 
 
 
 

Fås med firehjulstræk

Dobbeltkoblingsgearkasse

Fås i et nyt EcoDynamics+ mildhybridsystem


Den nye SPORTAGE INTRO EDITION fås naturligvis med KIA’S EKSKLUSIVE 7 ÅRS GARANTI

KIA SPORTAGE INTRO EDITION – DESIGN: Raffinement i en ny form

Du finder vores KIA-afdelinger i Aalborg, Frederikshavn, Herning og Hjørring.

Dristigt SUV-design

Fra motorhjelmen til bagagerummet har KIA Sportage SUV-karakter. Som eksempelvis de højtplacerede LED forlygter og den lave, brede kølergrill, som giver fronten et imponerende look og en robust udstråling. Svungne linjer og skarpe detaljer skaber en dynamisk profil. Bagpå møder klart definerede linjer og elegante karrosseriflader markante baglygter – et syn, du sent vil glemme.

Avanceret lyssystem

Topmoderne lysteknologier til en afslappet rejse. De fulde LED forlygter (modelafhængigt udstyr) sikrer at din køretur foregår uden problemer og bekymringer. Fjernlysassistenten registrerer automatisk forlygterne eller baglygterne på modkørende eller forankørende biler og skifter mellem fjernlys og nærlys.

Raffineret interiør

Det vrimler med overraskelser inde i kabinen i KIA Sportage. Bløde materialer, førsteklasses finish og fokus på detaljerne gør, at du kan føle og se forskellen. Selv det nye ergonomiske cockpit er komplet førerorienteret – alle elementer er placeret perfekt, så man som fører nemt kan betjene eller se dem. På den måde kan du bevare den fulde koncentration på vejen.

KIA SPORTAGE INTRO EDITION – FARVER

Infra Red

Blue Flame

Cosmo Blue

Pearl Black

Casa White

Deluxe White

Canyon Silver

Sparkling Silver

Lunar Silver

Cooper Stone

Penta Metal

KIA SPORTAGE INTRO EDITION – KOMFORT

Imponerende omgivelser

Du vil med det samme føle dig hjemme i KIA Sportage, hvor maksimal komfort og anvendelighed i topklasse møder bløde materialer i premiumkvalitet. Det er kvalitet, som kan ses og er til at tage og føle på. Dekor i satinkrom og indsatser i højglans (modelafhængigt udstyr) på helt rette steder efterlader et indtryk, som man ikke glemmer.

Plads til at nyde

I kabinen i KIA Sportage er pladsen alt andet end trang, hvilket sikrer en høj grad af komfort på køreturen for dig og dine passagerer. Takket være den unikke kabineindretning, rummeligheden, sæder med indstillelig ryglænshældning og meget andet vil du opleve kabinen som værende overraskende rummelig og fleksibel. Så køreturen bliver til en fornøjelse – selv når du manøvrerer rundt i travl trafik.


Stort bagagerum

Uanset hvad det næste eventyr, du ønsker at begive dig ud på, kræver af udstyr, har du rigeligt med plads til det i KIA Sportage. I standardpositionen har det store bagagerum en kapacitet på 503 l – og op til 1.492 l, når bagsæderne er klappet ned.

Elektrisk bagklap

Åbning af bagagerummet uden at skulle bruge hænderne (ekstraudstyr)? Tal lige om at være smart. Når du har hænderne fulde af forskellige ting og sager eller poser med indkøbte dagligvarer, skal du blot nærme dig din KIA Sportage med den intelligente nøgle i din lomme, blive stående i zonen i 3 sek., hvorefter bagagerummet vil åbne automatisk. Med den intelligente nøgle får du også nem og nøglefri adgang til bilen samt mulighed for at starte motoren med et enkelt tryk på en knap.

Panoramasoltag

Med panoramasoltaget, der fås som modelafhængigt ekstraudstyr til KIA Sportage, får du en udsigt, der begejstrer, og du vil opleve alle dine eventyr fra et nyt perspektiv. Når du har fået sol nok, kan du bare lukke solskærmen med et enkelt tryk på en knap.

KIA SPORTAGE INTRO EDITION – TEKNOLOGI & SIKKERHED

DRIVE WiSE

Oplev DRIVE WiSE – fremtiden for Kia’s køre- og assistentteknologier.(9) Innovationer, der registrerer potentielt farlige situationer og bidrager til at gøre vejene mere sikre gør det til en fornøjelse af køre i den nye KIA Sportage.

Proaktive hjælpesystemer

Kamera baseret info for din sikkerhed.

Around View Monitor (AVM)

Nyd godt af et 360°-udsyn, når du parkerer.

Smart Parking Assist System

Oplev ubesværet parkering.

Automatisk nødopbremsning

Systemet bremser hurtigere, end du kan reagere, så din sikkerhed ikke bringes i fare.

Udsyn hele vejen rundt

Den bedste måde at holde øje med de blinde vinkler på.

Intelligent fartpilot (SCC)

Intelligente funktioner med Stop & Go øger effektiviteten og sikkerheden.

Træthedsregistrering (DAW)

Holder dig fokuseret på vejen.

KIA SPORTAGE INTRO EDITION – CONNECTIVITY

Kia’s Connected Services

KIAs Connected Services* med teknologi fra TomTom Live(3) giver dig adgang til informationer om fartfælder, vejr, trafik og andet via den 8” rammeløse touchscreen.(2,3)
Navigationssystemet inkluderer 7 års kortopdateringer og live-tjenester.(4) Du har også adgang til Android Auto™ og Apple CarPlay™, så du hele tiden er opkoblet uden at miste fokus på vejen.(5)

*Ekstraudstyr

Trådløs mobiltelefonoplader

Oplad din smartphone på farten i den nye KIA Sportage. Du skal blot placere din kompatible smartphone på den trådløse oplader (modelafhængigt udstyr), så bliver den opladet – helt uden kabler og problemer.(10)

JBL-soundsystem

Giv dig hen til en anden puls: I KIA Sportage kan du lytte til din yndlingsmusik i førsteklasses lydkvalitet. JBL-soundsystemet (ekstraudstyr) med otte højttalere omfatter Clari-Fi TM-musikgenoprettelsesteknologi(8), der booster lydkvaliteten ved afspilning af musik i mp3-format og leverer en sprød high-definition-lyd. Det eneste spørgsmål, du behøver at bryde hovedet med, er blot, hvilken playliste du ønsker at synge med på først.

KIA SPORTAGE INTRO EDITION – KØREDYNAMIK

Forbedrede SUV-egenskaber

Offroad og uden for fast vej – nyd den fulde frihed og følelsen af kontrol, uanset hvor du skal hen i din nye KIA Sportage. Avancerede SUV-egenskaber med firehjulstræksystem overvåger hele tiden kørselsforholdene for at fastholde vejgrebet på ujævne, løse eller glatte overflader. Og hjælper dig med at forbedre sideføringskræfterne under kørsel i sving.

Optimerede motorer

Den nye KIA Sportage byder på intelligente motorer, der ganske enkelt er imponerende. Det drejer sig blandt andet om den kraftfulde 1.6 T-GDi-benzinmotor og de nye 1.6 CRDi-dieselmotorer og 2.0 CRDi EcoDynamics+.

Dobbeltkoblingsgearkasse (DCT)

Nyd godt af det bedste fra både manuelle og automatiske gearkasser med 7-trins dobbeltkobling (DCT). Hurtigere og mere jævn acceleration, større adræthed og bedre brændstoføkonomi er nu noget, det er muligt at opnå. Med skiftekontakterne på rattet kan du betjene gearskiftet med fingrene på motorsportsmaner.

Ny 2.0 CRDi EcoDynamics+

Det nye EcoDynamics+ mildhybridsystem parrer vores 2.0 CRDi dieselmotor med et 48 volts litium-ion-batteri. Systemet fungerer diskret og genindvinder energi under decelerationsfaserne, ligesom det tilfører ekstra drejningsmoment under acceleration. Denne innovative tilgang til elektrificering reducerer brændstofforbruget til det bedste i segmentet, og samtidig får du endnu større køreglæde.

GT LINE – Større begær pr. sekund

Iøjnefaldende udvendigt design

Udstrål styrke og kraftfuldhed. Med sit iøjnefaldende netdesign, sine ice cube-LED-tågelygter og sit dobbelte afgangsrør, der kan ses, gør KIA Sportage GT Line det klart for alle, hvem det er, der regerer på vejene. De sportslige signaturdetaljer med satinkrom, som findes overalt, samt iøjnefaldende 19″ alufælge er i den grad med til at understrege dette. Måske lidt dristigt, men i den grad sportsligt – og lige præcis det, du søger.

Sportslighed hele vejen igennem

Du er nødt til at opleve KIA Sportage GT Line for at kunne tro på det. Forestil dig, at du sidder på sæder fremstillet af smidigt, ægte læder i den sportslige kabine med et iøjnefaldende sort loft. Forestil dig, hvordan du placerer dine hænder på et rat med flad bund, tre eger og perforeret læder. Komfortabel? Nu skal du så bare træde på pedalerne med aluminumfinish – og køre derudad!

KIA Aalborg

Enggårdsgade 74
9000 Aalborg

96 333 222

Salgsafdelingens åbningstider

Mandag-fredag
09.00 – 17.30

Søndag:
12.00 – 16.00

ÅBENT HUS – 1.-2. sept.
kl. 11-16

Find afdeling

KIA Frederikshavn

Søndergade 244
9900 Frederikshavn

98 43 11 00

Salgsafdelingens åbningstider

Mandag-fredag
08.30 – 17.30

Søndag:
12.00 – 15.00

ÅBENT HUS – 1.-2. sept.
kl. 11-16

Find afdeling

KIA Herning

Wedellsborgvej 1
7400 Herning

97 26 72 22

Salgsafdelingens åbningstider

Mandag-fredag
09.00 – 17.30

Søndag:
11.00 – 16.00

ÅBENT HUS – 1.-2. sept.
kl. 11-16

Find afdeling

KIA Hjørring

Frederikshavnsvej 5 – 9
9800 Hjørring

98 92 25 33

Salgsafdelingens åbningstider

Mandag-fredag
08.30 – 17.30

Søndag:
12.00 – 16.00

ÅBENT HUS – 1.-2. sept.
kl. 11-16

Find afdeling

KIA – design, kvalitet & miljøVed du hvad KIA betyder? Det gør vi. Vi ved også, hvad det står for – og hvorfor det er en god idé at vælge det som din næste bil. Det handler om design, kvalitet og miljø, og du kan opleve det hele hos Uggerhøj Biler i Frederikshavn, Hjørring, Aalborg og Herning.

Der er rødder tilbage til 1944 og det er Koreas ældste bilproducent. Navnet betyder ”at stige op fra Asien til verden” – og det gør de. De producerer nemlig årligt over en million biler, der sælges i 160 forskellige lande. Målet er at blive et af verdens absolut førende bilmærker, og i Danmark er det allerede blandt de ti største.

Grønnere end de fleste

Vil du køre bil med grøn samvittighed, er det et oplagt valg. KIA Motors satser stort på bæredygtig udvikling og miljøvenlig teknologi og arbejder for eksempel målrettet med at reducere udledningen af CO2 fra bilernes udstødning, med miljørigtig skrotning og med genanvendelse ved slutningen af bilens levetid. Vi tilbyder derfor nogle af de mest miljørigtige biler på markedet, og er også i front når det gælder el- og hybridbiler. Vi tilbyder blandt andet den 100% eldrevne SOUL og hybrid-bilerne Optima og Niro.

Syv års garanti

Som det eneste bilmærke i EU giver vi hele 7 års garanti på alle biler solgt og indregistreret efter 1. januar 2010. Garantien dækker med få undtagelser hele bilen i syv år eller 150.000 km. Derudover yder vi mellem syv og tolv års garanti mod gennemtæring. Ingen andre bilproducenter har ligeså stor tillid til deres egne biler, at de tør tilbyde samme suveræne garantiordninger. For dig som bilkøber betyder det tre ting: tryghed, tryghed og tryghed.

Prisvindende design

Er du til smarte biler med gennemtænkte designdetaljer, skal du give KIA chancen næste gang, du køber bil. Innovativt design har høj prioritet, og flere af modellerne har høstet anerkendelse i form af internationale designpriser, heriblandt Rio, Optima og Sportage. Bilerne bliver produceret i Europa, så du trygt kan regne med, at KIA lever op til europæiske forbrugeres strenge kvalitetsstandarder samt krav til miljø og sikkerhed.

Find din næste KIA hos Uggerhøj Biler i Frederikshavn, Hjørring, Aalborg eller Herning.

(1) KIA Connected Services

Serviceydelserne er uden omkostninger i 7 år, efter at navigationssystemet første gang har oprettet forbindelse til det mobile netværk.

(2) Der kræves en smartphone med dataabonnement for at aktivere disse services.

(3) TomTom-tjeneste til advarsel om fotofælder

De fleste regeringer og lokale myndigheder er enige om, at TomTom-tjenesten til advarsel om fotofælder gør kørslen mere sikker. Hos TomTom overholder man gældende lovgivning i de enkelte lande og tilpasser sig om nødvendigt til deres praksis.

(4) 7 års kortopdateringer

Som en del af vores omfattende kvalitetsløfte tilbydes der én kortopdateringer om året til alle nye KIA modeller med fabriksmonteret navigationssystem. Et unikt tilbud, der betyder, at dit navigationssystem altid er opdateret.
Programmet gælder kun nye KIA biler med fabriksmonteret navigationssystem købt efter den 28. februar 2013. Programmet med 7 års kortopdatering består af seks kortopdateringer (en gang årligt), da KIA biler allerede fra fabrikken leveres med det nyeste kortmateriale. Garantien på navigationssystemet påvirkes ikke som følge af dette program. KIA bærer ikke ansvaret for kvaliteten af de kortdata, som kommer fra kortdataleverandøren.

(5) Android Auto™ og Apple CarPlay™

KIA Sportage bliver blandt de første KIA modeller med Android Auto™, som er udviklet til at samarbejde med Android-telefoner med 5.0 (Lollipop) eller nyere versioner, og Apple CarPlay™ til iPhone 5 eller nyere modeller. Begge systemer har stemmebetjening, så føreren hele tiden kan holde hænderne på rattet og øjnene på vejen.

(6) Automatisk nødbremsesystem (AEB)

Automatisk nødbremsesystem (AEB) er et assistentsystem og fritager ikke føreren fra hans eller hendes ansvar for sikker betjening af bilen til enhver tid. Føreren skal stadig tilpasse sin kørestil til vedkommendes personlige køreevner, lovgivningen og de generelle vej- og trafikforhold. AEB er ikke konstrueret til selv at køre bilen. Se instruktionsbogen for yderligere informationer.

 

(7) KIAs 7 års/150.000 km fabriksgaranti

Gælder i alle EU-lande (plus Norge, Schweiz, Island og Gibraltar) i henhold til lokale vilkår og betingelser.

(8) Clari-Fi™ technology

JBL® soundsystemet omfatter Clari Fi™-teknologi. Der mistes digitale informationer, når filer komprimeres til mp3-format. Clari Fi™-teknologien hjælper med at genoprette de mistede høje/lave musiktoner og forbedrer musikkvaliteten.

(9) DRIVE WiSE

DRIVE WiSE-teknologier er assistentsystemer og fritager ikke føreren fra hans eller hendes ansvar for sikker betjening af bilen til enhver tid. Føreren skal stadig tilpasse sin kørestil til vedkommendes personlige køreevner, lovgivningen og de generelle vej- og trafikforhold. DRIVE WiSE-teknologierne er ikke konstrueret til selv at køre bilen. Se instruktionsbogen for yderligere informationer.

(10) Trådløst opladningssystem til smartphones

Den trådløse oplader er kompatibel med telefoner med Qi-teknologi eller adapter.