Velkommen til Uggerhøj SKODA Silkeborg

– Din ŠKODA forhandler af nye og brugte biler hos ŠKODA Silkeborg

Kontakt SKODA Silkeborg
UGGERHØJ

72 25 06 44    Send os en mail

Adresse

Kejlstrupvej 65
8600 Silkeborg

Åbningstider

  • Mandag – Fredag: 09.00 – 17.30
    Lørdag og søndag: 10.00 – 16.00

Uggerhøj Silkeborg har en Skoda til DIG! Skoda er driftsikker kvalitet, der virker og står distancen – i hverdagen og på landevejen. Drej ind forbi vores UGGERHØJ POP-UP shop på Bredhøjvej 3, i Silkeborg og find en Skoda, der passer til dig, dit liv og din bildrøm.

 

Funktionalitet, effektivitet og praktisk, gennemtænkt design er kendetegnende for  Skodas brede vifte af biler i alle klasser. Uanset om du går efter den kompakte, manøvredygtige Fabia, en rummelig familiebil som Octavia eller en klassisk flyder som Superb, kan du forvente udstyrsmuligheder udover det sædvanlige, sikkerhed i absolut topklasse og komfort, der gør en mærkbar forskel i hverdagen.

Unikke funktionelle features

Hos Skoda Silkeborg arbejder man målrettet med at udvikle unikke features, der gør dit liv som billist lettere og sikrer, at pladsen i din bil bliver udnyttet maksimalt. Uanset hvilken Skoda du vælger og uanset størrelse og pris, får du derfor en bil, der er spækket med gennemtænkte detaljer såsom taskekroge, p-billetholdere og andre praktiske opbevaringsmuligheder.

Nye standarder for tryghed bag rattet

Sikkerhed har absolut topprioritet hos Skoda, der aldrig gå kompromis, når det gælder tryghed bag rattet. Selv de mindste biler fra Skoda opnår suveræne resultater i sikkerhedstests, fordi bilerne er udstyret med teknologi, som ofte er forbeholdt større bilmodeller.

Gå på opdagelse hos Skoda Silkeborg

Kig ind hos Uggerhøj Silkeborg og oplev det funktionelle design, der gør Skoda til noget ganske særligt. Vores salgskonsulenter er specialister i Skoda og kan give dig et grundigt overblik over de mange spændende modeller og muligheder, som Skoda byder på.

Autoriseret forhandler af:

 

Der er mange gode grunde til at vælge Uggerhøj SKODA i Silkeborg – nogle af de rigtig gode grunde er vores medarbejdere:

Salgsafdelingen

Thomas Pedersen

Thomas Pedersen

Salgschef
72 25 06 44
tpe@uggerhoej.dk
Casper S. Rasmussen

Casper S. Rasmussen

Brandmanager Skoda
72 25 06 45
csr@uggerhoej.dk
 
 

 

Har du et spørgsmål til Uggerhøj Silkeborg?

Udfyld formularen herunder med dit spørgsmål, så kontakter vi dig snarest muligt.

reCAPTCHA is required.