Velkommen til Uggerhøj Volkswagen Silkeborg

– Din Volkswagen forhandler af nye og brugte biler Volkswagen Silkeborg

Kontakt Volkswagen Silkeborg
UGGERHØJ

72 25 06 44    Send os en mail

Adresse

Kejlstrupvej 65
8600 Silkeborg

Åbningstider

  • Mandag – Fredag: 09.00 – 17.30
    Lørdag og søndag: 10.00 – 16.00


Find din næste VW hos Uggerhøj Silkeborg.

Kig ind hos Uggerhøj Biler i Silkeborg og oplev, hvorfor VW er et af de mest solgte bilmærker i Danmark. Det handler om kvalitet, sikkerhed og køreglæde.

Hos Uggerhøj Silkeborg finder du det komplette udvalg af drømmebiler fra VW. Vores store sortiment omfatter både brugte og nye biler, og uanset hvilken størrelse, prisklasse eller model, du er på udkig efter, går du ikke forgæves.

 

Oplev ægte køreglæde med VW

VW hører til blandt de mest populære og solgte bilmærker i Danmark, og det er ikke uden grund. Når det gælder sikkerhed, kvalitet og ydeevne hører VW nemlig til blandt den absolutte elite, og det smitter af på køreglæden.

Din drøm venter hos Uggerhøj Silkeborg

Kig forbi vores showroom og oplev alle modeller og størrelser – fra den lille, ultrapopulære Up! og den familievenlige Touran, til den evige klassiker Passat og maskuline Tiguan. Med hele paletten af Up!, Polo, Golf, Passat, T-Cross, T-Roc, Touran, Tiguan, Sharan, Arteon og Touareg har Uggerhøj Silkeborg med garanti netop den bil, du leder efter.

Vi ved, hvad vi snakker om

Hos Volkswagen Silkeborg har vi mange års erfaring som forhandler af VW. For dig betyder det, at du kan regne med professionel og grundig rådgivning, når du skal købe bil. Vi ved, hvad vi snakker om, og vores viden, indblik og erfaring sikrer dig et trygt bilkøb.

Autoriseret forhandler af:

 

Der er mange gode grunde til at vælge Uggerhøj Volkswagen i Silkeborg – nogle af de rigtig gode grunde er vores medarbejdere:

Salgsafdelingen

Thomas Pedersen

Thomas Pedersen

Salgschef
72 25 06 44
tpe@uggerhoej.dk
Casper S. Rasmussen

Casper S. Rasmussen

Brandmanager Skoda
72 25 06 45
csr@uggerhoej.dk
 
 

 

Har du et spørgsmål til Uggerhøj Silkeborg?

Udfyld formularen herunder med dit spørgsmål, så kontakter vi dig snarest muligt.

reCAPTCHA is required.