Flexleasing – få en luksusbil til en overkommelig pris

Med flexleasing kan du lease en luksusbil til en overskuelig månedlig ydelse.

Flexleasing henvender sig til dig, der ønsker at køre standsmæssigt i en bil i den absolute luksusklasse, og er altså mest velegnet til meget specielle og dyre biler. Med flexleasing kommer drømmebilen indenfor rækkevidde – og endda til en overskuelig pris. Du slipper for at betale en skyhøj registreringsafgit her og nu og har færre penge bundet i bilen som udgangspunkt.


Slip for registreringsafgift her og nu

En af de væsentligste fordele ved flexleasing er, at du ikke skal betale den fulde registreringsafgift her og nu. I stedet bliver registreringsafgiften betalt i månedlige rater beregnet ud fra den vurderede fulde registreringsafgift. Er bilen mere end tre år gammel, skal du betale 0,5 % af bilens totale vurderede registreringsafgift, og er bilen mellem tre måneder og 36 måneder gammel, skal du betale 1 %. Derudover skal du betale en førstegangsydelse, udgifter til etablering af leasingkontrakten, satellitovervågning og forsikringserklæring.

Fordele ved Flexleasing

  • Mulighed for at få en bil i luksusklassen på danske plader til en overkommelig pris.

  • Du betaler ikke 180% i registreringsafgift her og nu, som du gør ved et traditionelt bilkøb.

  • Registreringsafgiften bliver betalt i månedlige rater.

  • Du binder ikke stor kapital i bilen.

  • Mulighed for lavere leasingydelse, når du forlænger din eksisterende aftale. Den nye aftale indebærer beregning efter et nyt afgiftsgrundlag, hvor registreringsafgiften så vil være faldet.

  • Du bestemmer selv i hvilken periode, bilen skal være på danske nummerplader. Det giver mulighed for at have én bil om sommeren og en anden om vinteren.

  • Stor fleksibilitet, fordi du kan køre flere kilometer end beregnet uden at skulle betale mere.

Forlæng eller køb

Når din flexleasingaftale udløber, har du typisk tre muligheder. Du kan enten vælge at forlænge aftalen, du kan lade leasingselskabet overtage bilen, eller du kan købe den uden registreringsafgift, hvis du er momsregistreret.

Kontakt os

Få mere at vide om flexleasing

Vi kan rådgive dig om flexleasing og sammensætte en flexleasingaftale, der afspejler dit konkrete bilønske og kørselsbehov. Kontakt Henrik Andersen på telefon 4021 9199 eller ha@uggerhoej.dk, hvis du vil vide mere om dine muligheder.

Send en mail