Citroën C5 Aircross

Den nye Citroën C5 aircross er 100% SUV i både form og størrelse. Designet er muskuløst og dristigt.

Du er ikke i tvivl om at dette er en Citroën – den har personlighed som alle andre biler fra Citroën, de genkendelige frække detaljer og grafiske elementer og et hav af muligheder for at sætte et personligt præg.

Den nye C5 Aircross SUV er muligvis den mest komforable og fleksible SUV i segmentet. Med best in class bagaferumsvolumen fra 580 liter til 720 liter – afhængigt af om du har kørt sæderne frem.

Priser kommer snart!CITROËN C5 AIRCROSS – KOMMER SIDST I 2018
C5 Aircross

DESIGN

EN UDTRYKSFULD OG DRISTIG IDENTITET

Med personlighed og energi, skiller den nye C5 Aircross SUV sig ud fra sine konkurrenter. Bilen er 4,50 m lang – og kan rumme alt det du måtte have behov for.

Den nye Citroën SUV er et frisk pust i markedet med den store og imponerende front, en høj motorhjelm, stærke grafiske komponenter som Airbump® med farvet indsats, store hjul på 720 mm i diameter, frihøjde på 230 mm, beskyttelser nederst på karrosseriet, hjulkasser samt stylede og to-farvede tagbøjler.

C5 Aircross SUV er forsynet med et stort panoramaglastag. Taget er i et stort ubrudt stykke og en forkromet kant der giver det et endnu mere eksklusivt udtryk og giver dig fuldt udsyn til den blå himmel og stjernerne om aftenen.

Den store bagende vidner om et stort og rummeligt bagagerum (580 liter – 720 liter). Lygterne er udstyret med fire 3D-moduler med LED i begge sider.EN KABINE DER BYDER PÅ BESKYTTELSE OG VELVÆRE

Du vil blive overrasket over den store og enormt rummelige kabine den nye C5 Aircross byder på. Med en kombinationen af store og flydende rum samtidig med der er fuldt fokus på funktionalitet, sikrer dig en køreoplevelse ud over det sædvanlige.
Det robuste instrumentbord, hvor alt er placeret i vandret plan, har formstøbte bånd, der strækker sig over hele dets bredde.
I førersiden finder du en 12,3″ indstillelig TFT-digital skærm der viser dine udvalgte kørselsoplysninger lige inden for synsfeltet.
I midten finder du en både bred og høj midterkonsol der giver dig masser af plads og opbevaringsmulighed, de omsluttende sæder giver dig mulighed for at indstille i højden, så du får det perfekte udsyn over vejen. Farve- og materiale valgte fuldender indtrykket af sikkerhed, velvære og raffinement i kabinen.

C5 Aircross

KOMFORT
Progressiv Hydraulisk Stop®-affjedring
C5 Aircross

Den nye C5 Aircross SUV er udstyret med Progressive Hydrauliske Stop®- affjedringen; en opfindelse der er blevet til som et resultat af Citroëns ekspertise inden for undervogne.

Med denne teknologi, der stammer fra mærkets erfaring inden for motorsporten, er det muligt at opnå en bedre absorbering af vejens ujævnheder. Teknologien giver en større frihed, medfører en “flyvende tæppe-effekt” og du får en fornemmelse af, at bilen flyver hen over vejen.

Sæder med Advanced Comfort
C5 Aircross

Sæderne i den nye C5 Aircross er brede og indbydende og giver dig en følelse af at sidde i en dejlig lænestol i din stue. De er bløde, men samtidig faste takket være det 15 mm tykke skumlag.

Forsæderne er desuden udstyret med højdensitetsskum. Det afhjælper at de synker sammen efter flere timers kørsel – og opretholder derfor den optimale komfort på hele turen.  Nakkestøtterne kan justeres i både højden og dybden. Og sidst men ikke mindst får du et multipunkts- massagesystem. 

Klassens mest fleksible SUV
C5 Aircross

Med 3 seperate og multifunktionelle bagsæder, der både kan forskydes og klappes sammen, er C5 Aircross klassens mest fleksible SUV.

ALle 3 sæder er lige brede, og alle problemer med 3 autostole på bagsædet er dermed udryddet.

Ryglænene kan indstilles i 5 forskellige positioner. Sæderne er lette at tage ud, takket være en flad vognbund med to højder. 


20 HJÆLPEFUNKTIONER TIL KØRSLEN
Øget sikkerhed under kørslen
C5 Aircross

Citroën har i deres nye SUV taget de første skrift mod en selvkørende bil. Assistent teknologier som ‘Activity safety brake’, Post-collision safety brake, blind-spot assistant, lane assistant, adaptive cruise control, Coffee Break alert, uopmærksomhedsalarm til fører, skiltegenkendelse med hastighedsanbefaling, Highway Driver Assist og automatisk skift mellem nær- og fjernlys. 

Øget komfort i kabinen
C5 Aircross

Med en vifte af teknologier er der sat fokus på at øge komforten i kabinen. Nøglefri adgang og start, elektrisk parkeringsbremse, Park Assist, bakkamera med Top Rear Vision og Vision 360.

Gør den daglige kørsel nemmere
C5 Aircross

Rækken af hjælpe teknologier vil gøre din kørsel nemmere under alle forhold. Grip Control og Hill Assist, hjælper dig fx med at starte på en skrående vej.

C5 Aircross

6 ONLINE KOMMUNIKATIONSTEKNOLOGIER
KONSTANT FORBINDELSE MELLEM DIT DIGITALE UNIVERS OG DIN BIL

I den nye C5 Aircross SUV mister du aldrig forbindelsen.
Med intuitive og avancerede systemer kan du opretholde forbindelsen mellem deres digitale univers og bilen.
En 8″ skærm gør det muligt at indstille bilens parametre, adgang til multimediesystemet, telefonen, klimaanlægget, navigationssystemet, men også til: Mirror Screen-funktionen, Citroën Connect Nav, Citroën Connect Box med Nød-& vejhjælpspakke, trådløs lader til Smartphone og ConnectedCAM Citroën™.
MOTORER
HØJTYDENDE OG EFFEKTIVE MOTORER
C5 Aircross

Du kan få den nye C5 Aircross med flere effektive og højtydende Euro 6.2 motorer med 6-trins manuel gearkasse BVM6 eller 8-trins automatgearkasse EAT8:
2 forskellige benzinmotorer: PureTech 130 S&S BVM6 og PureTech 180 S&S EAT8
Samt 3 forskellige dieselmotorer: BlueHDi 130 S&S BVM6, BlueHDi 130 S&S EAT8 et BlueHDi 180 S&S EAT8.

I bilen finder du desuden den seneste generation 8-trins automatgearkasse EAT8 med Shift and Park by Wire.
Brændstofforbruget er reduceret med imponerende 7% i forhold til EAT6, det skyldes de 2 ekstra gear bilen kommer med, der gør det muligt at reducere springet i omdrejninger når du skifter gear.

Her finder du Citroën hos Uggerhøj

Aarhus

Slet Parkvej 2
8310 Tranbjerg

87 37 55 55

Salgsafdelingens åbningstider

Mandag-fredag
09.00 – 17.30

Søndag:
11.00 – 16.00

Find afdeling

Brønderslev

Østergade 64
9700 Brønderslev

98 82 12 00

Salgsafdelingens åbningstider

Mandag-fredag
09.00 – 17.30

Søndag:
13.00 – 16.00

Find afdeling

Frederikshavn

Søndergade 250
9900 Frederikshavn

98 43 11 00

Salgsafdelingens åbningstider

Mandag-fredag
08.30 – 17.30

Søndag:
12.00 – 16.00

Find afdeling

Hjørring

Frederikshavnsvej 5 – 9
9800 Hjørring

98 92 25 33

Salgsafdelingens åbningstider

Mandag-fredag
08.30 – 17.30

Søndag:
12.00 – 16.00

Find afdeling

Horsens

Høegh Guldbergsgade 46 8700 Horsens

79 27 72 00

Salgsafdelingens åbningstider
Mandag-fredag
08.30 – 17.00

Lørdag-søndag:
11.00 – 15.00

Find afdeling