Citroën C5 Aircross

Den nye Citroën C5 aircross er 100% SUV i både form og størrelse. Designet er muskuløst og dristigt.

Du er ikke i tvivl om at dette er en Citroën - den har personlighed som alle andre biler fra Citroën, de genkendelige frække detaljer og grafiske elementer og et hav af muligheder for at sætte et personligt præg.

Den nye C5 Aircross SUV er muligvis den mest komfortable og fleksible SUV i segmentet. Med best in class bagagerumsvolumen fra 580 liter til 720 liter - afhængigt af om du har kørt sæderne frem.

Pris fra 274.990,-



CITROËN C5 AIRCROSS - FRA 359.990,-
Download brochure og prisliste

C5 Aircross

DESIGN

EN UDTRYKSFULD OG DRISTIG IDENTITET

Den er 4,50 m lang og skiller sig ud fra konkurrenterne ved at have en personlighed fuld af beslutsomhed og energi - og uden at være aggressiv.

Den frisker SUV-segmentet op med sin store og imponerende front, en høj motorhjelm, stærke grafiske komponenter som Airbump® med farvet indsats, store hjul på 720 mm i diameter, frihøjde på 230 mm, beskyttelser nederst på karrosseriet, hjulkasser samt stylede og to-farvede tagbøjler.

Den nye C5 Aircross SUV er forsynet med et stort panoramaglastag. Taget, som med et ubrudt rudebælte hele vejen rundt og en forkromet signatur med form som et "C", syner flydende, og signalerer plads og rummelighed.

Den store og brede bagende vidner om et stort og rummeligt bagagerum (580 liter - 720 liter). Lygterne er udstyret med fire aflange 3D-moduler med LED i begge sider.



EN KABINE DER BYDER PÅ BESKYTTELSE OG VELVÆRE

Kabinen i den nye C5 Aircross SUV er rummelig og flot. Den kombinerer de store og flydende rum og bevarer samtidig fokus på funktionaliteten.
Det robuste instrumentbord, hvor alt er placeret i vandret plan, har formstøbte bånd, der strækker sig over hele dets bredde.
I førersiden består instrumentgruppen af en 12,3" indstillelig TFT-digital skærm, der viser de udvalgte kørselsoplysninger i førerens synsfelt.
Den brede og høje midterkonsol, de omsluttende sæder hvis høje stilling giver et godt overblik over vejen samt farverne og materialerne, fuldender indtrykket af sikkerhed, velvære og raffinement i kabinen.

C5 Aircross

KOMFORT
Progressiv Hydraulisk Stop®-affjedring
C5 Aircross

Den nye C5 Aircross SUV er udstyret med Progressive Hydrauliske Stop®- affjedringen; en opfindelse der er blevet til som et resultat af Citroëns ekspertise inden for undervogne.

Med denne teknologi, der stammer fra mærkets erfaring inden for motorsporten, er det muligt at opnå en bedre absorbering af vejens ujævnheder. Teknologien giver en større frihed, medfører en "flyvende tæppe-effekt" og du får en fornemmelse af, at bilen flyver hen over vejen.

Sæder med Advanced Comfort
C5 Aircross

De brede og indbydende sæder i den nye C5 Aircross SUV giver passagererne fornemmelsen af at sidde i en lænestol eller i en dagligstue på hjul.

Sæderne er både bløde og faste takket være et 15 mm tykt skumlag. Forsæderne er udstyret med højdensitetsskum, så man undgår at de synker sammen efter flere timers kørsel samt en højdeindstilling, nakkestøtter, der er justerbare i højden og dybden samt et multipunkts- massagesystem. 

Klassens mest fleksible SUV
C5 Aircross

Ny C5 Aircross SUV er med sine tre separate og multifunktionelle bagsæder (forskydelige og nedfældelige) segmentets mest fleksible SUV.

Sæderne er lige brede og kan justeres i længden, så det er muligt at indrette kabinen eller bagagerummet.

Ryglænene kan indstilles i 5 positioner, og sæderne kan let fjernes takket være en flad vognbund med to højder. Den nye C5 Aircross SUV har også mange opbevaringsrum, bl.a. har midterarmlænet et stort, afkølet opbevaringsrum.


20 HJÆLPEFUNKTIONER TIL KØRSLEN
Øget sikkerhed under kørslen
C5 Aircross

Disse teknologier er de første skridt mod en selvkørende bil: Active Safety Brake, Post-collision Safety Brake, aktivt blindvinkelsystem, aktiv vejstribealarm, aktiv fartpilot med Stop&Go, advarsel om kollisionsrisiko, Coffee Break Alert, uopmærksomhedsalarm til fører, skiltegenkendelse med hastighedsanbefaling, Highway Driver Assist og automatisk skift mellem nær- og fjernlys. 

Øget komfort i kabinen
C5 Aircross

Den nye C5 Aircross SUV tilbyder også en stor vifte af teknologier, der har til formål at øge komforten i kabinen: Nøglefri adgang og start, elektrisk parkeringsbremse, Park Assist, bakkamera med Top Rear Vision og Vision 360.

Gør den daglige kørsel nemmere
C5 Aircross

Disse teknologier vil gøre din kørsel nemmere under alle forhold. Grip Control med Hill Assist Descent (forstærket kraftoverførsel på alle vejbelægninger), hjælp til start på skrånende vej, statisk svinglys og anhængerstabilisator.

C5 Aircross

6 ONLINE KOMMUNIKATIONSTEKNOLOGIER
KONSTANT FORBINDELSE MELLEM DIT DIGITALE UNIVERS OG DIN BIL

Den nye C5 Aircross SUV stiller intuitive og avancerede systemer til rådighed for sine passagerer, så de kan opretholde forbindelse mellem deres digitale univers og deres bil:

8'' tablet med kapacitiv skærm, der gør det muligt at indstille bilens parametre, adgang til multimediesystemet, telefonen, klimaanlægget, navigationssystemet, men også til: Mirror Screen-funktionen, Citroën Connect Nav, Citroën Connect Box med Nød-& vejhjælpspakke, trådløs lader til Smartphone og ConnectedCAM Citroën™. (optioner afhænger af dansk modelprogram)

MOTORER
HØJTYDENDE OG EFFEKTIVE MOTORER
C5 Aircross

Den nye C5 Aircross SUV kan fås med flere effektive og højtydende Euro 6.2 motorer med 6-trins manuel gearkasse BVM6 eller 8-trins automatgearkasse EAT8:
2 benzinmotorer: PureTech 130 S&S BVM6 og PureTech 180 S&S EAT8
3 dieselmotorer: BlueHDi 130 S&S BVM6, BlueHDi 130 S&S EAT8 et BlueHDi 180 S&S EAT8.

Den har den seneste generation 8-trins automatgearkasse EAT8 (Efficient Automatic Transmission) med Shift and Park by Wire, som giver yderligere effektivitet og komfort:
Et brændstofforbrug reduceret til 7% i forhold til EAT6 takket være 2 ekstra gear. Med de 2 ekstra gear er det muligt at reducere springet i motoromdrejninger mellem hvert gearskifte, hvilket giver øget komfort. 

Uggerhøj Serviceaftale
Skrotkampagne Uggerhøj
Hvad kan du få for din brugte bil
Fordelagtig finansiering bil