Forside –> Fiat –> Fiat 500C

FIAT 500 CABRIO fra kr. 145.990,-

Personlighed og skønhed – den perfekte kombination.

Velkommen til FIAT 500 Cabrio – også kaldes FIAT 500C! Modellen hvor der er tilføjet skydetag – og nu udfylder endnu flere behov hos billisten.

Bilen passer perfekt til bymiljøet, og med sin ikoniske og elegante stil, er der mange der bliver tiltrukket denne model.

Myten om cabrioleten genopstår mere overraskende og forførende end nogensinde. Med den samme konstante længsel – nemlig efter luft, sol og frihed.

SE MODEL- OG PRISLISTE

BOOK EN PRØVETUR

FÅ ET TILBUD


500C – Design

  • Den lille bybil - nu med højt til loftet

    Bilen der er perfekt til bykørsel, men samtidig super sofistikeret og lækker at køre i – især med skydetaget, som gør bilen lækker at sidde i, selv på en varm sommerdag.

  • En behagelig oplevelse

    Sæder, der er udformet i ergonomiske materialer og designede til at lette passagerernes adgang til bagsæderne, sørger for al den komfort, du overhovedet kan ønske dig.

  • Dit helt eget design

    Skab din helt egen FIAT, helt fra interiør, farvekobinationer, skydetag og til fælge. Vælg netop din stil, og få din bil til at afspejle dig som person.

 

Den mere trendy side

På bagsiden får den nye 500C’s silhuet en ny dimension i form af det innovative skydetag med afrundet form, som omfatter bagruden i glas, det tredje stoplys og spoileren. Skydetaget åbnes med en elektrisk styret, glidende bevægelse, og giver den fornemmelse af frihed som man ønsker. Et ægte designobjekt, der fås i tre nuancer: elfenben, rød og sort.

En usædvanlig og dristig løsning, der understreger 500C’s evne til konstant fornyelse uden at miste sin velkendte sjæl. Et ægte designikon, taget til et højere niveau.


 
Uggerhøj Serviceaftale
Skrotkampagne Uggerhøj
Hvad kan du få for din brugte bil
Fordelagtig finansiering bil

Del med vennerne

Her finder du Fiat hos Uggerhøj

Uggerhøj Herning

FIAT Herning

Wedellsborgvej 1
7400 Herning

97 26 72 22

Find afdeling

Kontakt Uggerhøj Herning