Forside –> Fiat –> Fiat Panda

FIAT PANDA fra kr. 99.990,-

Det er bare Panda.

Velkommen til FIAT Panda!
Dette er bilen hvor originaliteten består, og med en herlig blanding af funktionalitet og design er Pandaen en ægte ener.

Nu fåes Fiat Panda med nydesignet interiør, og fremstår dermed med mere udstyr og samtidig smukkere end nogensinde.

Med en Panda får du en original, genial og overraskende bil. Det er altså bilen der følger med udviklingen – men altid forbliver tro mod sig selv.

FÅ ET TILBUD

BOOK EN PRØVETUR

SE MODEL- OG PRISLISTE

FIAT Panda

Siden den første Fiat Panda rullede ud af fabrikken i 1980 har den været synonym med rummelighed og funktionalitet til en fornuftig pris. Benzinforbruget er der til gengæld intet nostalgisk ved – op til 15,6 km/l og en CO2-udledning på 148g/km takket være den topmoderne TwinAir-teknologi. Derudover kan bilen med anhængertræk (ekstraudstyr) trække hele 800 kg.

Panda – Design

  • Økonomisk familiebil

    Med Fiat Panda opnår du minimalt brændstofforbrug. Den har en såkaldt Start&Stop-teknologi installeret, som stopper din motor når du stander bilen. På den måde minimerer du dit brændstofskifte – og ikke nok med at være god ved miljøet, er du også god mod din egen pengepung.

  • Stærk personlighed

    Designet er både sjovt, dynamisk og enestående. Med sin unikke form, og med dit personlige præg med nye friske farver, får du din helt specielle Panda.Del med vennerne


Uggerhøj Serviceaftale
Skrotkampagne Uggerhøj
Hvad kan du få for din brugte bil
Fordelagtig finansiering bil

Her finder du Fiat hos Uggerhøj

Uggerhøj Herning

FIAT Herning

Wedellsborgvej 1
7400 Herning

97 26 72 22

Find afdeling

Kontakt Uggerhøj Herning