KIA Optima fra kr. 298.979,-

Høj kvalitet, moderne og rummelig

Den nye Optima sætter nye standarder for kvalitet med optimerede køreegenskaber og endnu større komfort. Med en kombination af skarphed, intelligens og innovative idéer kan du køre trygt og tilfreds hele vejen igennem.

Kia Optima tiltrækker opmærksomhed på alle områder, indvendigt som udvendigt. Med en lang række friske og dynamiske farve kombinationer, er det muligt at sætte dit helt eget personlige præg.

Optima design
  • Indbydende

    Balancen mellem visuel innovation, funktionelle forbedringer og en gennemgribende stil ses i Optima. Optima er indbydende til det yderste, hvor der er stor fokus på selv de mindste detaljer.

  • Ekstra komfort

    I den rummelige kabine får du bl.a. glæden af opvarmede sæder med justerbar varme og ventilerede forsæder samt et yderst førerorienteret cockpit der holder dig fokuseret i din kørsel.

  • Teknologi

    Navigationssystemet, Kia Connected Services fra TomTom, leverer live trafikinformationer, advarer dig om en lang række fartfælder – både faste og mobile. Giver dig præcise vejrudsigter og tilbyder en søgefunktion, der finder præcis det du ønsker.

Optima – sikkerhed

 

Gå aldrig ned på sikkerhed i trafikken

Oplev sikkerhedsudstyr som automatisk nødopbremsning, advarselssignaler, visning af hastighedsgrænser, vognbaneassistent og front-, side-, gardin- og knæairbags.

Med nye førerassistentsystemer bliver Optima din bedste ven. Smart Parking Assist System (SPAS) kan ved hjælp af sensorer guide dig til at parkere og med Around View Monitor (AVM) kan du få et overblik over området i fugleperspektiv.

Bilen er både stærkere og mere sikker end nogensinde før og sørger for, at passe på både dig og dine passagerer.

Del med dine venner

100% Køreglæde
100%
Skal vi beregne et tilbud til dig?
Lad os ringe dig op
 

Her finder du KIA hos Uggerhøj

KIA Aalborg

Enggårdsgade 74
9000 Aalborg

96 333 222

Find afdeling

KIA Frederikshavn

Søndergade 244
9900 Frederikshavn

98 43 11 00

Find afdeling

KIA Herning

Wedellsborgvej 1
7400 Herning

97 26 72 22

Find afdeling

KIA Hjørring

Frederikshavnsvej 5 – 9
9800 Hjørring

98 92 25 33

Find afdeling