Forside -- Peugeot -- Peugeot 308

PEUGEOT 308 FRA 234.990,-

DEN HELT NYE 308, ULTIMATIVT DESIGN

PEUGEOT 308 er stilren, har flydende linjer og velafbalancerede proportioner. Det udtryksfulde design og de stramme linjer giver den et stærkt og dynamisk look.  Personligheden reflekteres af den nye kraftfulde front med krom-facetter og nye, ellipseformede halogenforlygter.

Kabinens minimalistiske og funktionelle design bidrager til en god ergonomisk indretning af førerpladsen, og nye køreoplevelser.


Se model- og prisliste

Book en prøvetur

Få et tilbud

NY 308 PÅ VEJ!

KARAKTER OG YDELSE

Gør dig klar til kærlighed ved første blik når du ser den uforglemmelige og helt nye Peugeot 308 og dens stærke personlighed. Det ikoniske Peugeot logo sidder midt i den markante front mens de nye 16” Zyrcon hjul tilføjer sin elegance. Den helt nye kompakte PEUGEOT 308 5-dørs har fuldt integreret signaturbelysning med nye halogenlygter som giver en mere synlig tilstedeværelse på vejen.

KONSTANT FORBINDELSE

Gør kørslen problemfri og fornøjelig med den nyeste generation af hjælpemidler til bedre og mere sikker kørsel samt et tilsluttet 3D-navigationssystem. Din smartphone forbindes til touchskærmen og via det geniale Mirror Screen samt Triple Play funktionen giver dette maksimal komforti.

Uggerhøj Serviceaftale
Skrotkampagne Uggerhøj
Hvad kan du få for din brugte bil
Fordelagtig finansiering bil

Her finder du Peugeot hos Uggerhøj

Uggerhøj Horsens
Peugeot Horsens

Høegh Guldbergsgade 46
8700 Horsens

79 27 72 00

Salgsafdelingens åbningstider

Mandag-fredag
08.30 – 17.00

Lørdag-søndag
11.00 – 16.00

Find afdeling

Peugeot Horsens