SEAT Leon ST fra kr. 177.500,-

Uimodståeligt design med skarpe linjer

Den nye SEAT Leon ST har et karakteristisk udseende med designlinjer, der er finslebet til perfektion. Dens lange karosseri fremmer også den ekstra komfort og rummelighed der nu findes inden for. Leon ST har alt det du forventer af en moderne bil.

Den nye SEAT Leon ST er interiøret designet til at give dig og din familie en vidunderlig oplevelse, så der ikke skal gåes op kompromis hverken med pladsen eller stilen. Samtidig har du mulighederne for at opgradere stilen yderligere, hvis du ønsker at fremhæve Leons elegance yderligere.

Privatleasing LEON ST: Fra kr. 2.595,- Udbetaling kr. 15.000,-*

Leon ST: Fuld af liv

SEAT Leon ST

Hvorfor gå på kompromis? Ofte ender man med at skulle vælge mellem hvad hjertet mener og din fornuft. Men med en Leon 5-dørs får du både den praktiske familiebil du ønsker – dog får du også en lækker bil, der går lige i hjertet. Når du først har prøvet at køre bilen, vil du føle at det er alt, hvad du nogensinde har ønsket i en bil.


Skal vi beregne et tilbud til dig?
Lad os ringe dig op

*Privatleasing: Privatleasing via SEAT Finans v. Nordania Finans. Løbetid 36 mdr. 15.000 km/år. Positiv kreditgodkendelse kræves. Kaskoforsikring og betaling via NETS forudsættes, betaling på anden vis koster 62,50 pr. betaling. Ekskl. dæk, forsikring, brændstof og grøn ejerafgift (driftsomkostninger).

Her finder du SEAT hos Uggerhøj

SEAT Uggerhøj Brønderslev

Østergade 64
9700 Brønderslev

98 82 12 00

Find afdeling