Forside --> Seat --> Seat Toledo

SEAT Toledo fra kr. 172.970,-

Smart men praktisk - det er Toledo!

Med en SEAT Toledo kan du og din familie føres i alle retninger, og på alle eventyr. Med den unikke kombination af en sporty 5-dørs og familie sedan - beviser bilen at en smuk bil nemt kan være både praktisk og elegant på samme tid.

Toledoens slanke ydre samt klassens største baggagerum, er sammen med den rummelige indretning, en bil som dine passagerer i alle størrelser og aldre vil elske.

Toledo = stil & substans

Hvorfor bremse din køreglæde blot fordi du kører familiebil? Det behøver du ikke med en Seat Toledo. For udover at være en sikker, rummelig familiebil, giver Toledo også en virkelig dynamisk køreoplevelse. En Toledo kombinerer de elegante træk fra en sedan med alsidigheden fra en hatchback og dermed er bilen med til, at få tiden til at flyve afsted på lange familierejser.

Hos SEAT er teknologien til for at forbedre dine daglige oplevelser på vejen. De teknologiske funktioner i Toledo er udarbejdet og designet til at du forbliver inspireret, underholdt og føler dig sikker på en hver rejse. Sikkerhedsfunktionerne i Toledo kan virke meget avancerede, men de er der af god grund, nemlige at give dig - total ro i sindet.


Skal vi beregne et tilbud til dig?
Lad os ringe dig op
 

Uggerhøj Serviceaftale
Skrotkampagne Uggerhøj
Hvad kan du få for din brugte bil
Fordelagtig finansiering bil

Her finder du SEAT hos Uggerhøj

SEAT Uggerhøj Brønderslev

Østergade 64 9700 Brønderslev 98 82 12 00 Find afdeling