ŠKODA Fabia Combi


  ŠKODA FABIA COMBI Oplev den i et opdateret design med bl.a. en skarpere og mere dynamisk front, samt mange lækre detaljer, øget komfort og sikkerhed.


  Fra: 169.995,-

   
   
   
   

  SKODA Fabia FL Combi

  Markedets billigste stationcar

  Fra KUN: 169.995 kr.

  Skoda Fabia Combi FL
  Skoda Fabia Combi FL


  Skoda Fabia Combi FL

  ŠKODA Fabia - et bevidst valg af bil!

  De valg, vi træffer, kendetegner dem vi er. Valg kan være hårde. De kan være nemme. Men ingen steder er de mere fornøjelige at træffe end i kabinen af en ŠKODA FABIA.

  FABIA har fået et facelift - et løft i både design, teknologi og komfort. Med den nye kølergrill, såvel som den nydesignede front og stødfanger bag, nye forlygter og LED-lygter melder den nye FABIA sin ankomst ved hvert eneste hjørne.

  FABIAs kompakte dimensioner gør den adræt ved bykørsel, men samtidig er den stadig så rummelig indvendig, at den yderst komfortabelt kan transportere din familie og jeres bagage. Som altid gør geniale Simply Clever detaljer FABIA til en af de mest intelligente valg på fire hjul.

  FABIA er endnu et eksempel på vores filosofi om at bygge smukt designede biler, som har lige så stort fokus på køreglæden, som de havde fra starten.

  Det er Simply Clever. Det er ŠKODA.


  ŠKODA Fabia Combi - design der giver folk noget at tale om

  Umiskendelig. Uvurderlig. Med en ny kølergrill såvel som en nydesignet front, stødfanger bag og nye forlygter med LED-funktion melder den nye FABIA sin ankomst ved hvert eneste hjørne.


  UDVENDIGT DESIGN

  Den nye FABIA Combi udstråler en frisk,
  elegant stil med helt nyt udvendigt
  design. Forlygterne, kølergrillen
  og stødfangeren foran udgør en
  harmonisk helhed samtidig med,
  at de kantede konturer tilfører
  bilen vitalitet og dynamik.

  Skoda Fabia Combi FL

  Skoda Fabia Combi FL

  Lysdesign

  Det avancerede lysdesign forbedrer bilens emotionelle udtryk såvel som din sikkerhed, så kørsel om natten bliver en fornøjelse. Den avancerede løsning omfatter et komplet LED-system* uden at gå på kompromis med form eller funktion.


  LED-FORLYGTER: Alle nye FABIA modeller er udstyret med iøjnefaldende LED-kørelys. Topsystemet som er ekstraudstyr, er komplet i LED-teknologi. LED-forlygterne omfatter også kurvelys.


  ŠKODA Fabia Combi - Kom og tag plads i din komfortzone

  Skoda Fabia Combi FL
  Skoda Fabia Combi FL
  Skoda Fabia Combi FL
  Skoda Fabia Combi FL

  Den nye FABIA Combi er udstyret med et stort udvalg af dekorlister og indtræk med dekorative syninger. De stilfulde detaljer ledsages af perfekt funktionalitet.

  Instrumenteringen med det nydesignede instrumentpanel er udformet praktisk, så du hurtigt og nemt kan orientere dig bag rattet.

   

  ŠKODA Fabia Combi - Opkobling

  En SmartPhone på hjul

  Uanset om du vil høre musik fra din SmartPhone - eller om du har brug for hjælp til at finde vej, så kan du styre det fra touchscreen'en.

  Opkoblingsmulighederne i den nye Fabia er mange!

  ŠKODA CONNECT er en integreret del af den nye Fabia, og dermed kan du tage hele online-universet med på tur. ŠKODA CONNECT er din indgang til en verden af ubegrænsede kommunikationsmuligheder.

  SKODA FABIA FL

  ŠKODA CONNECT

  Dette opkoblingsprodukt byder på online navigations- og informationstjenester, mulighed for fjernbetjening af udvalgte funktioner i bilen ved hjælp af en smartphone, og kommunikation på afstand med den ŠKODA servicepartner, man har valgt. Nødopkaldsfunktionen, som automatisk kontakter redningstjenesten i tilfælde af en ulykke, er integreret i denne feature.

  SKODA FABIA FL

  HJÆLPEN ER IKKE KNAP

  Uanset om du ønsker at kende dine køredata for at kunne styre dit brændstofforbrug eller bare få en opsummering af, hvor du har kørt, så er køredata den ideelle løsning. Denne og andre Remote Vehicle Access-tjenester er inkluderet i ŠKODA Connect. Du kan tilgå dem alle via ŠKODA Connect-appen på din smartphone.

  SKODA FABIA FL

  SMARTLINK+

  Med SmartLink+ kan du forbinde din smartphone med bilens infotainmentsystem via Apple CarPlay, Android Auto, MirrorLink™ og SmartGate.

  SmartGate er et system, der bruger Wi-Fi eller USB-kabel til at sende udvalgte biloplysninger til en opkoblet enhed. SmartGate-funktionen er en løsning, der forbinder bilen med en smartphone, hvorved brugeren kan se flere end 40 telemetriske specifikationer via ŠKODA OneApp.

  SKODA FABIA FL

  FJERNADGANG

  Uanset om du vil kende dine rejseparametre for at øve forbrugskontrollen eller bare have et resumé af, hvor du har rejst, er Driving Data den ideelle løsning. Denne og andre fjernadgangskøretjenester er inkluderet i ŠKODA Connect. Du kan få adgang til dem alle via ŠKODA Connect-appen på din smartphone.

  SKODA FABIA FL

  MinŠKODA APP

  Sig hej til Paul, som er den interaktive assistent i MinŠKODA app'en (til Android- og iOS-systemer), der kan være en stor hjælp i mange situationer i dagligdagen. Du kan bruge ham til at få informationer om din bil eller en komplet beskrivelse af, hvad der styrer hvad, og hvad hver enkelt advarselslampe betyder, etc. Paul kan også holde styr på datoerne i din kalender. Så ud over at du ikke glemmer et møde, så kan din assistent også vise dig vejen derhen.

  ŠKODA Fabia Combi farver

  Vælg mellem 14 farvevarianter

  Skoda Fabia Combi FL

  Kontakt ŠKODA i Frederikshavn

  98 42 14 88 Send os en mail

  Adresse

  Salg: Søndergade 250, 9900 Frederikshavn

  Værksted: Søndergade 246, 9900 Frederikshavn

  Uggerhøj Skoda Frederikshavn
   

   

  Har du et spørgsmål til Uggerhøj Frederikshavn?

  Udfyld formularen herunder med dit spørgsmål, så kontakter vi dig snarest muligt.

  reCAPTCHA is required.