Forside -- Volkswagen -- Volkswagen Polo

NY VW POLO FRA KR. 179.995,-

Kør sikkert, innovativt og billigt.

Volkswagen POLO tilbyder ægte køreglæde samtidig med en lav brændstofregning.

Uanset om du kører lange eller korte ture, om du kører ofte eller kun en gang imellem, så vil de mange komfortable funktioner i Polo gøre køreturen til en yderst behagelig oplevelse.

Alle Volkswagens biler er kendetegnet ved udstyr af høj kvalitet og et klart designsprog. De mange muligheder for individualisering, giver dig også mulighed for at skabe din helt egen personlige Polo. Du vil blive forbløffet over, hvor mange valgmuligheder du har.

FÅ ET TILBUD PÅ VW POLO

SE MODEL- OG PRISLISTE

BOOK EN PRØVETUR I VW POLO

Polo komfort

Kabinen i Polo - passer til dig, ikke omvendt

Du har kun én chance for at efterlade et førstehåndsindtryk,
og det er altid imponerende med din Polo. Med en kabine der er ergonomisk designede sikrer du, at du kan nyde godt af endnu mere klarhed ift. udsyn og maksimal komfort.

Føl dig godt tilpas i din Polo. Bilens omfattende standardudstyr, de ukomplicerede køreegenskaber samt de mange komfortable ekstraudstyrsdetaljer sikrer, at du kan nyde hver eneste dag på en meget afslappet måde i din Polo.

Så trætheden ikke indhenter dig.
En standard i Polo er dens træthedsregistrering, som aldrig bliver træt af at holde dig vågen på vejen. Systemet holder øje med din kørsel, og anbefaler dig om at holde pause, hvis din kørsel og styremønster ikke overholder en koncentreret kørestil.

Materialer der imponerer.
Tag plads på Poloens klassiske attraktive sædeindtræk i stof, som er let at pleje. Uanset hvilken udstyrsvariant du vælger, så vil materialerne være holdbare og føles godt.

Uggerhøj Serviceaftale
Skrotkampagne Uggerhøj
Hvad kan du få for din brugte bil
Fordelagtig finansiering bil

DEL DEN NYE VW POLO

Volkswagen hos Uggerhøj

Volkswagen Frederikshavn

Volkswagen Frederikshavn

Søndergade 246-250
9900 Frederikshavn

 98 42 14 88

Find afdeling