Forside -- Volkswagen -- Volkswagen Sharan

VW SHARAN fra 469.990,-

VW Sharan. Familiernes foretrukne.

Med sin fleksible kabine, muligheden for elektriske skydedøre (ekstraudstyr) og maksimal komfort på alle tre sæderækker er den nye VW Sharan klar til at transportere hele din familie, både familieaktiviteter – og til de spontane ture.

Alle Volkswagens biler er kendetegnet ved udstyr af høj kvalitet og et klart designsprog. En række individualiseringsmuligheder giver dig også mulighed for at skabe din egen personlige VW Sharan. Du vil blive forbløffet over, hvor mange valgmuligheder du har.


SE MODEL- OG PRISLISTE

BOOK EN PRØVETUR I VW SHARAN

At komme hjem er for mange lige så dejligt som at tage af sted. Så er det praktisk, at man nu kan kombinere begge dele - med den nye Sharan.

Takket være Sharans fleksible pladskoncept, de praktiske skydedøre og en maksimal komfort på alle tre sæderækker føler du dig næsten som hjemme på sofaen, når du er i bilen. Hertil kommer det stilfulde udvendige design samt eksklusive materialer i kabinen - som var det at være hjemme i dit eget hjem hvor din stil og valg af eksklusivitet ses.

Den nye Sharan øger komforten markant med en lang række assistentsystemer. Desuden kan du med Car-Net App-Connect betjene din smartphoneapps via displayet i midterkonsollen - og gøre din køretur i den nye Sharan endnu mere komfortabel!

I alle modelvarianter imponeres du, både med det fleksible pladskoncept med syv sæder og en bagagerumsvolumen på 300 til 2.297 - du har altså plads til både dig selv, men også hele familien.

FÅ ET TILBUD PÅ VW SHARAN

SE MODEL- OG PRISLISTE

Uggerhøj Serviceaftale
Skrotkampagne Uggerhøj
Hvad kan du få for din brugte bil
Fordelagtig finansiering bil

Volkswagen hos Uggerhøj

Volkswagen Frederikshavn

Volkswagen Frederikshavn

Søndergade 246-250
9900 Frederikshavn

 98 42 14 88

Find afdeling