VW TOURAN fra 266.997,-

 

VW Touran – Familien i højsædet. Nyd det.

VW Touran imponerer med fleksibilitet i højt niveau, masser af plads samt et godt udsyn. Men det er ikke kun interiøret, der forbløffer med sin alsidighed. Rent teknisk har bilen også en række forskellige førerassistentsystemer og sikkerhedsfeatures. Derfor vil familier ikke kun føle sig komfortable, men også særligt sikre i en VW Touran.

Alle Volkswagens biler er kendetegnet ved udstyr af høj kvalitet og et klart designsprog. En række individualiseringsmuligheder giver dig også mulighed for at skabe din egen personlige Beetle. Du vil blive forbløffet over, hvor mange valgmuligheder du har.

Privatleasing Volkswagen Touran: Priserne er på vej*

Et eksempel på en stor besparelse efter den nye registreringsafgift er Touran.

Når du køber en VOLKSWAGEN TOURAN – får du meget bil for pengene – køb nu med NY afgift og spar op til 41.277 kr.

VOLKSWAGEN TOURAN 1,4 TSI DSG7 COMFORTLINE KR. 324.718,-

Før kr. 365.995,- SPAR KR. 41.277,-

Touran gør indtryk – også når man kigger ud af den. Den har klassens største panorama soltag, med skyde-/vippefunktion, og giver dermed mere lys og udsyn. Derudover fascineres man af dens pladskoncept, som indebærer masser af benplads – hvilket giver den ekstra komfort man ønsker, især på længere strækninger.

Touran begejstrer på mange punkter, også rent teknologisk. Da det for familier først og fremmest handler om at have det godt, er der naturligvis en lang række intelligente førerassistentsystemer og sikkerhedsfeatures med ombord. Den bedste sikkerhedsforanstaltning er dog stadig en afslappet fører. Derfor byder Touran på et højt niveau af komfort.

Touran – udstyr og design

Touran giver masser af rummelighed samt en imponerede fleksibilitet, også når det gælder bagagen, hvor du finder klassens største bagagerum. Bag den store bagklap overrasker Touran med et fleksibelt bagagerum. Her er der plads til alt det, som en familie skal bruge på en rigtig familieudflugt.

Skal vi beregne et tilbud til dig?
Lad os ringe dig op

*Privatleasing: Priserne er på vej.

Her finder du VW hos Uggerhøj

Volkswagen Frederikshavn

Søndergade 246-250
9900 Frederikshavn

 98 42 14 88

Find afdeling