Opel OnStar

Hvis din bil registrerer noget anderledes ved kørslen og advarselsknappen begynder at lyse, har du nu muligheden for at komme direkte i kontakt med en rådgiver.

Med et tryk på den blå Opel OnStar serviceknap ringer du nemlig automatisk en rådgiver op, som kører et diagnosetjek på bilen online. På den måde bliver bilen hurtigt diagnosticeret og du kan trygt køre videre.

 

OnStar er tilgængelig på næsten alle ny Opel biler og er standard på en stor del af udstyrsniveauerne.

Vil du have OnStar i din bil? Din Opel forhandler behøver kun få detaljer om dig, som f.eks. din e-mailadresse for at for-registrere dig på OnStar. Giv os et kald med det samme, vi står klar til at hjælpe dig.


Alt under kontrol

Hent OnStar app’en til din smartphone og få alt under kontrol allerede inden du sætter dig ind i bilen. Her kan du nemlig se både dæktryk, brændstofforbrug og meget mere, så du er forberedt, når du sætter dig ud i din bil.

Hjælp ved tyveri

Med OpelOnstar er det blevet sværere for tyvene at stjæle din bil. Vi kan tracke din bils GPS og give informationen til politiet. Samtidig kan din OnStar-rådiger blokere din bil, så tyven ikke kan tænde den.

Hjælp døgnet rundt

Hvis din bil bryder sammen, eller du er involveret i en kollision er OpelOnstar altid klar til at hjælpe. Tryk på OnStar knappen, vi sidder klar med nødhjælp 24 timer i døgnet.

Ring efter destination

Hvis du er på farten og mangler adressen på destinationen, kan du nemt og hurtigt kontakte din OnStar-rådgiver. Herefter vil rådgiveren hurtigt og automatisk integrere din foretrukne adresse med systemet i din bil.

Wi-Fi tilslutning

Internettet er en del af vores liv, hvilket din bil også bør kunne rumme. Med OpelOnstar har du mulighed for at tilkoble syv enheder, både smartphone, tablet og bærbare computere, som alle kan have adgang til internettet på samme tid.

Bildiagnose

Din bils ’tilstand’ er konstant overvåget. Du får månedlige rapporter med info om din bil. Og hvis en advarselsknap begynder at lyse, kan du komme i direkte kontakt med din OpelOnstar-rådgiver, som kan informere dig om problemet med det samme.

myOpel

Opret din bil på myOpel og få mange fordele

Med myOpel har du alt historik om din bil samlet et sted. Herunder værkstedsbesøg, servicehistorik m.m.

myOpel kunders fordele er mange, du modtager eksklusive og personlige tilbud direkte. myOpel gør det lettere for dig at få information, når du og din bil har behov for den. Du kan booke service nemt og hurtigt online og meget mere.

myOpel kan tilgås i din browser og i en app på din smartphone – iPhone i AppStore og til Android i GooglePlay

Gå til myOpel her

Lad os ringe dig op

Her finder du Opel hos Uggerhøj


Opel Aalborg

Enggårdsgade 74
9000 Aalborg

96 333 222

Find afdeling

Opel Frederikshavn

Opel Frederikshavn

Søndergade 244
9900 Frederikshavn

98 43 11 00

Find afdeling

Opel Herning

Wedellsborgvej 1
7400 Herning

97 26 72 22

Find afdeling

Opel Hjørring

Frederikshavnsvej 5 – 9
9800 Hjørring

98 92 25 33

Find afdeling

Opel Silkeborg

Nørrevænget 3
8600 Silkeborg

86 82 41 88

Find afdeling