Škoda Elroq

Slip nysgerrigheden løs og slip for bekymringer om rækkevidde.

Med fire forskellige drivlinjer kan du udforske nye steder med ro i sindet, velvidende at du har en rækkevidde på op til 560 km, afhængig af varianten. Elroq fås i versionerne 50, 60, 85 og 85x, med baghjulstræk eller firehjulstræk, og leverer en ydelse fra 170 hk til 299 hk.

Verdenspremiere: Efteråret 2024
Placeholder Image

'Modern Solid'

Škoda Elroq markerer begyndelsen på en ny æra inden for Škoda design. Med sit funktionelle, minimalistiske og rene Modern Solid-design, udstråler den både autenticitet og robusthed.

De karakteristiske Škoda designelementer, der kendetegner mærket, er bevaret, samtidig med at 'Modern Solid' tilføjer imponerende nye visuelle detaljer, såsom Tech-Deck-fronten i sort højglans.

Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image

  Ikke mere rækkeviddeangst

  Oplev friheden uden rækkeviddeangst med Škoda Elroq. Vælg mellem fire forskellige drivlinjer og udforsk nye steder med en rækkevidde på op til 560 km, afhængig af varianten.

  Skoda Elroq varianter:

  Elroq 50: 55 kWh batterikapacitet, 170 hk, tophastighed på 160 km/t

  Elroq 60: 63 kWh batterikapacitet, 204 hk, tophastighed på 160 km/t

  Elroq 85: 82 kWh batterikapacitet, 286 hk, tophastighed på 180 km/t

  Elroq 85x: 82 kWh batterikapacitet, 299 hk, tophastighed på 180 km/t

  Alle versioner af Elroq er udstyret med DC-lynopladning, hvor modellerne 85 og 85x kan oplades med op til 175 kW. Det betyder, at batteriet kan oplades fra 10 % til 80 % på under 28 minutter.

  Hvis du oplader Skoda Elroq hjemme, på arbejdspladsen eller andre steder med en wallbox-oplader på op til 11 kW, kan du få et fuldt batteri og være klar til en lang tur efter 5,5 - 8 timers opladning.

  Uanset hvilken Elroq-model du vælger, får du kraftfuld ydelse, hurtig opladning og en rækkevidde, der giver dig friheden til at udforske uden begrænsninger.

  Verdenspremiere: Efteråret 2024
  Skal vi kontakte dig når vi ved mere om Skoda Elroq? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vent spændt på at vi sender dig seneste nyt - direkte i din indbakke!