Skoda SUPERB iV

Škoda Superb Combi iV - fra 475.095 kr.

NY SUPERB PLUG-IN HYBRID

I den nye Skoda SUPERB iV er det muligt at køre på el i dagligdagen, når du bare lige skal fra A til B og på benzin på de længere tur.

Rækkevidden på ren el er 55 km.

SUPERB iV er ŠKODAs første plug-in-hybridbil og består af en 1.4 benzinmotor med 115 kW (156 HK) samt en elmotor med 85 kW (116 HK). Kombineret giver det altså 218 HK og 400 Nm til rådighed.

Batteriet i SUPERB iV har en kapacitet på 13 kWh. Der giver en rækkevidde på 55 km alene på el.

Kombinerer man de to motorer, øger du rækkevidden til hele 850 km.

SE MODEL- OG PRISLISTE

BOOK PRØVETUR

Skoda SUPERB iV regenererer energien, når du fjerner foden fra speederpedalen eller træder på bremsen. Præcis som en elbil.
På den måde opsamles 30% af den energi, som bruges til eldriften.

SUPERB iV har også en funktion, hvor man kan lade benzinmotoren oplade batteriet. Det giver fx mening hvis man har kørt et langt stræk på benzinmotoren og kommer til en by, hvor man vil køre på el.
Det er ikke en økonomisk måde at oplade batteriet på, men kan være til gavn i visse situationer.

Mindre bagagerum, men...

I SUPERB iV er batteriet placeret over bagakslen bag bagsædet, dermed får du den sædvanlige overdådige benplads på bagsædet, som du kender fra SUPERB.
Til gengæld bliver pladsen i bagagerummet lidt mindre - nemlig 485 liter i hatcbacken og 510 liter i stationcar. Det er hhv. 140 og 150 liter mindre end den almindelige SUPERB.

Hvad Skoda SUPERB iV ikke har i bagagerumsplads, har plug-in-hybridmodellen til gengæld i standardudstyr. Således har SUPERB iV bl.a. et Amundsen infotainmentsystem med navigation og 8” skærm, som også kan vise batteristatus og rækkevidde på el.

Det kan man også se på ŠKODA Connect appen, hvor man også kan fjernstyre temperaturen i kabinen, så den på forhånd er dejlig kølig på en varm sommerdag eller dejlig varm på en kold vinterdag – og uden is på ruderne.


Superb iV interiør

Her finder du Skoda hos Uggerhøj

 
Skoda Frederikshavn

SKODA Frederikshavn

Søndergade 250
9900 Frederikshavn


98 42 14 88

Salgsafdelingens åbningstider

Mandag-fredag 08.30 – 17.30
Søndag: 12.00 - 16.00

Find afdeling