HØJT TIL LOFTET OG MASSER
AF SUV FOR PENGENE

Med den store og rummelige ŠKODA KAROQ eller den endnu større ŠKODA KODIAQ er der udsigt til masser af eventyr, uanset om turen går gennem by eller natur. Glæd dig til kompromisløse offroad egenskaber, nem ind- og udstigning, højt til loftet og en siddeposition, der løfter dig op over vejen og giver dig suverænt udsyn over trafikken. Uanset, hvilken model du vælger, får du en SUV fra ŠKODA i et flot design med masser af kørekomfort, der er udstyret med den nyeste teknologi og et højt niveau af sikkerhedsassistentsystemer.

Begge biler kommer inkl. Service- og Reparationsabonnement i 3år/45.000 km.Mød modellerne

Škoda Karoq

Den muskuløse og kompakte ŠKODA KAROQ med det markante design, den rummelige kabine og de topmoderne features gør alle køreture til en unik oplevelse.
Den høje siddeposition giver suverænt overblik og gør det samtidig nemt at komme ind og ud af bilen. Læg dertil den øgede kørekomfort og du får lyst til at fortsætte kilometer efter kilometer.

Fra 290.000 kr. – Læs mere her

Škoda Kodiaq

Den store og kraftfulde ŠKODA KODIAQ med den sporty og elegante fremtoning, den store kabine med plads til hele familien og det høje komfortniveau tager dig længere, end du nogensinde har forestillet dig.

Om du glider roligt gennem byens travlhed eller bevæger dig med fart gennem smukke landskaber, så begejstrer ŠKODA KODIAQ hele vejen.

Fra 375.000 kr.- Læs mere her

ŠKODA HOS UGGERHØJ

SKODA Frederikshavn

Søndergade 250
9900 Frederikshavn

98 42 14 88

Salgsafdelingens åbningstider

Mandag-fredag
08.00 – 17.30

Søndag:
12.00 – 16.00
Find afdeling