Forside -- Volkswagen -- Volkswagen UP!

Volkswagen up

VW UP!

UP!

Den nye VW UP!

VW UP! imponerer med masser af kærlighed til detaljen. Samtidig kan du få den ligesom du ønsker - med individuelle designs lige til din personlige smag. Og derudover har den nye up! god plads til fire personer.

Alle Volkswagens biler er kendetegnet ved udstyr af høj kvalitet og et klart designsprog. En række individualiseringsmuligheder giver dig også mulighed for at skabe din egen personlige up!. Du vil blive forbløffet over, hvor mange valgmuligheder du har.

FÅ ET TILBUD PÅ VW UP!

SE MODEL- OG PRISLISTE

BOOK EN PRØVETUR I VW UP!

Den nye up! kan tilpasses til din personlige stil, og giver nu dagligdagen endnu mere kulør med talrige muligheder. Disse muligheder tager udgangspunkt i de tre udstyrsvarianter take up!, move up!, og high up!, samt specialmodellen up! beats.

Den nye up! er altid med hvor det sker. Det er ikke kun de mange valgmuligheder der imponerer, men også mulighederne for moderne opkobling. Eksempelvis kan du benytte din smartphone som den perfekte vejviser ved hjælp af den gratis Volkswagen app maps+more og radiosystemet composition phone inklusiv smartphone integration.
 
up! - Nyt forbedret design

  • Lille bil - men stort potentiale

    Det passer perfekt til dig, hvis du godt kan lide at køre og kører meget, men stadig gerne vil holde forbruget nede.

  • Den nye up! som 4 dørs

    Alle ombord! Giv dine passagerer ekstra god plads og komfort. Ligesom 2-dørs version er up! forbavsende rummelig for så kompakt en bil.

  • Kærlighed til detaljen

    Med friske og individuelle designs kan den tilpasses til netop din smag.

VW UP
Tilpas up! til din stil
VW UP!

Du vil elske den nye UP! Fordi du selv kan bestemme dit eksteriør, og hvordan den skal se ud. Du kan vælge mellem mange forskellige lakfarver, og der findes tre forskellige kontrastfarver til taget som ekstraudstyr. Du kan også vælge mellem ni forskellige fælgtyper. Rigtigt guf for øjet.

Vw up interior

De nye instrumentpaneler, er en slags designindlæg, og giver dig dermed mulighed for at tilpasse interiøret i den nye UP! som aldrig før. De fås nu i en række forskellige farver og mønstre, så det fremstår som et designobjekt. Den nye UP! kan skræddersyes, således den passer til dine krav - præcis som et rum i dit hus.
Vælg det, der passer til din stil og smag.

Uggerhøj Serviceaftale
Skrotkampagne Uggerhøj
Hvad kan du få for din brugte bil
Fordelagtig finansiering bil

Volkswagen hos Uggerhøj

Volkswagen Frederikshavn

Volkswagen Frederikshavn

Søndergade 246-250
9900 Frederikshavn

 98 42 14 88

Find afdeling