Forside -- Nyheder -- COVID-19

COVID-19 information

Vi holder åbent med respekt for Coronavirus. Vi er fortsat klar til at hjælpe kunder

Vores forretninger og værksted har fortsat åbent. Alle services og ydelser fortsætter som vanligt. Vi efterlever Sundhedsstyrelsens anbefalinger ifht. COVID-19 og udviser ekstra opmærksomhed.

Kunde på værkstedet
Du kan fortsat få foretaget arbejde på værkstedet. For alles skyld tager vi vores forholdsregler som eksempelvis:

  • Du kan aflevere bilnøgle i en nøgleboks eller nøgleindkast i stedet for at møde op ved indskrivningen. Ønskes dette, skal du blot kontakte vores indskrivning inden, for at lave en aftale. Du finder telefonnummer til din lokale UGGERHØJ her.
  • Medarbejdere, der servicerer din bil, bærer handsker.
  • Bilnøgler renses efter endt brug.
  • Afhentning og levering af bil på hjemmeadresse tilbydes så vidt, det er muligt. Har du spørgsmål eller ønsker til ovenstående, så kontakt os. Du finder telefonnummer til din lokale UGGERHØJ her.

Afhentning af ny eller brugt bil
Skal du hente din nye bil kan du fortsat gøre det som planlagt. Det vil dog være en forkortet gennemgang af bilen. I tillæg tilbyder vi dig, at en sælger via video på mobilen gennemgår bilen lidt dybere. Når den nuværende Coronavirus-situation er overstået, vil vi gerne tilbyde en dybere gennemgang af bilen.

Levering af bil på hjemmeadresse tilbydes så vidt, det er muligt. Kontakt os for at høre om mulighederne. Du finder telefonnummer til din lokale UGGERHØJ her.

Oplev eller prøv ny eller brugt bil
Man kan fortsat opleve og få en prøvetur hos os. Vi afspritter og rengør alle biler før prøveture.

Ønskes fremvisning af en ny eller brugt bil på hjemmeadresse, tilbyder vi at en sælger tager bilen med hjem til dig. Kontakt os og hør mere om mulighederne. Du finder telefonnummer til din lokale UGGERHØJ her.

Oplev bilen hjemme – aftal et videomøde
Vi tilbyder, at man kan opleve en af vores nye eller brugte biler via video på din mobil. Kontakt os og hør mere om mulighederne. Du finder telefonnummer til din lokale UGGERHØJ her.

Vi er selvfølgelig kede af ikke at kunne give helt den samme oplevelse som ellers, men håber både på forståelse og god modtagelse af disse alternativer.


Myndighedernes anbefalinger til ekstra hygiejne, kantinedrift, løbende check af evt. sygdomssymptomer med videre efterfølger vi.

Vi holder os løbende opdateret på de nyeste retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen.

Ved yderligere spørgsmål, kontakt vores salgsdirektør Lasse Brorsbøl Jensen på telefon: 72 25 04 78 eller email lbj@uggerhoej.dk

Lad os sammen passe på hinanden.