Oplev den nye OPEL MOKKA i Påsken

🐣🐥 Oplev den nye OPEL MOKKA i PÅSKEN – PåskeSøndag og 2. Påskedag kl. 12-16 - hos din lokale OPEL-forhandler – UGGERHØJ i FREDERIKSHAVN, HJØRRING, HERNING og HORSENS.
Med en kombination af strømlinet design, et fantastisk interiør og de nyeste, højteknologiske motorer, skal du forvente det uventede. Den nye Mokka er her, og løfter køreoplevelserne til et helt nyt niveau
☑️ OPEL Mokka starter ved 214.990 kr.
Læs mere om den nye model her: https://www.uggerhoej.dk/opel-mokka/
Kig trygt forbi din OPEL-forhandler og få en prøvekørsel, et stærkt finansieringstilbud eller privatleasingtilbud.
Hos UGGERHØJ ...
✅ giver vi altid en god byttepris for din brugte bil – og du kan beregne prisen på din brugte bil online.
✅ hjælper vi med at passe på din nye bil, når du tegner en UGGERHØJ Serviceaftale.
✅ tilbyder vi billån til fast LAV rente.
✅ gi’r vi MINDST 15.000 kr. for din brugte bil, når du finansierer dit køb af ny bil hos os*
Hos din lokale OPEL-forhandler UGGERHØJ i FREDERIKSHAVN, HJØRRING, HERNING og HORSENS er vi med dig hele vejen, når du skal købe ny bil. Det er vigtigt for os, at du får den bil som passer til dine ønsker og behov. Så kig ind og få personlig rådgivning af vores OPEL-EKSPERTER.
________________
*Vi giver mindst kr. 15.000 for din brugte bil, når du finansierer en ny bil hos Uggerhøj inden 30. april, 2021. Din brugte bil skal du have haft i min. 1 måned, den skal kunne køre, være indregistreret i købers navn og være på plader. Tilbuddet er betinget af godkendelse hos Uggerhøj Finans. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud eller kampagner. Tilbuddet gælder kun for privatpersoner som kan kreditgodkendes.

Læs mere om den nye OPEL MOKKA her