Husk at vedligeholde dit airconditionanlæg

Hvis dit aircondition- eller klimaanlæg skal fungere optimalt, skal du bruge det jævnligt og give det et aircondition service cirka hvert andet år. Book tid til et eftersyn af dit aircondition- eller klimaanlæg hos Uggerhøj Biler.

  Et velfungerende airconditionanlæg øger kørselskomforten både sommer og vinter. På en varm sommerdag, hvor solen bager på din bil, er det rart at kunne tænde for bilens airconditionsanlæg og blive kølet hurtigt ned. Og om vinteren, når bilens ruder dugger, kan systemet hurtigt og effektivt fjerne fugten.

Forringet køleevne og dårligt indeklima

Hvis dit aircondition- eller klimaanlæg ikke bliver vedligeholdet korrekt, kan du opleve, at systemets evne til at køle bilen ned bliver markant forringet. Hvis bakterier, såsom skimmelsvamp, får lov at vokse i systemet, kan det resultere i dårlig lugt i bilen og ikke mindst et ubehageligt indeklima.

Grundigt eftersyn af dit airconditionanlæg med et aircondition service

For at sikre at dit airconditionanlæg fungerer optimalt, når du har brug for det, skal du huske at vedligeholde det og sende det til et grundigt eftersyn cirka hvert andet år. Hos Uggerhøj Biler tilbyder vi service af din bils airconditionanlæg, hvor vi blandt andet renser systemet for bakterievækst, tjekker for utætheder, fjerner fugt, kontrollerer og eventuelt udskifter pollenfilter og påfylder kølemiddel. Alle airconditionssystemer taber nemlig løbende kølevæske og uden nok kølevækse, kan systemet ikke køle, som det skal.

Forebyg problemer med et aircondition service

Du kan selv gøre en forskel for at forebygge problemer med dit airconditionanlæg. En vigtig tommelfingerregel er, at du skal bruge bilens aircondition så ofte som muligt – også om vinteren. Brug systemet mindst to gange om ugen året rundt for at sikre at det fungerer så optimalt som muligt. Ved at bruge systemet jævnligt undgår du nemlig, at pakningerne bliver utætte, eller at stemplerne sætter sig fast.  
Book tid til service af din aircondition
 
Aircondition og klima service fra kun 795,-

Aircondition- eller klimaeftersyn indeholder:

 • Funktionskontrol af Aircondition / Klimaanlæg:
  • Værdier for høj- og lavtryk med tester
  • Udblæsningstemperatur ved midterdysen
  • Kompressorens til- og frakoblingspunkter
  • Kontrol af køle-blæse-systemet
  • Luftfordelings-/cirkulationssystem
 • Kontrol af pollenfilter
 • Visuel kontrol af rør og slanger samt drivremmens tilstand
 • Tømning og rensning af kølemiddel
 • Påfyldning af korrekt mængde kølemiddel
 • Lækagesøgning med UV-lækagesøgningssystem (sporestof) – hvis nødvendigt

Aircondition SERVICE fra KUN:

795,- kr.

Service på aircondition / klimaanlæg, ekskl. kølemiddel, sporemiddel, klimakompressorolie.

inkl. pollenfilter fra KUN:

1.095,- kr.

Nyt pollenfilter giver bedre indeklima Serviceeftersyn på aircondition / klimaanlæg, ekskl. pollenfilter, kølemiddel, sporemiddel, klimakompressorolie.

Book tid her

Vi ser frem til at se dig på værkstedet, så vi kan servicere dit aircondition- eller klimaanlæg.

Vi er MED DIG HELE VEJEN hos din lokale UGGERHØJ


Book tid til service af din aircondition