ALLSTAR. Mere indhold i din bil.

Der er rigtig meget indhold i en Golf ALLSTAR og Golf Variant ALLSTAR.

Fx 16” letmetalfælge, multifunktionslæderrat, 2-zonet fuldautomatisk aircondition og App-Connect, så du kan tilslutte din iPhone til bilens 6,5” touchskærm i farve. Og når du får det hele med kvit og frit, kan det være svært at få armene ned. 

I begge ALLSTAR-modeller kan du vælge mellem en 125 hk TSI-benzinmotor eller en 110 hk TDI-dieselmotor. Du kan også bestille ALLSTAR med den automatiske DSG-gearkasse til kun kr. 20.000,- i merpris. 

Golf ALLSTAR fås fra kr. 274.990,-
Golf Variant ALLSTAR fås fra kr. 289.990,-

 

 

To modeller. Lige meget indhold.

Med ALLSTAR får du for ca. kr. 20.000,- indhold med kvit og frit. Både til den almindelige Golf og Golf Variant. Så når du vælger imellem de to, kan du jo overveje, om du skal forkæle din nye ALLSTAR med endnu mere ekstraudstyr?

App-Connect. Dit indhold. Fra din iPhone til din bil.

App-Connect er standardudstyr i alle ALLSTAR-modellerne og forbinder din iPhone til bilernes 6,5” touchskærm i farver. Det betyder, at du kan tilgå din egen musik, podcasts, lydbøger, telefonens kort med navigation og endda dine SMS’er med et enkelt tryk – eller med få ord. For App-Connect er selvfølgelig også stemmestyret. 

Uggerhøj på FacebookUggerhøj på InstagramUggerhøj på Youtube


NYHED: Uggerhøj i Silkeborg…

HOME SWEET HOME!

Vi er super glade for at byde dig velkommen i vores nye, autoriserede Opel serviceværksted på Navervej 16 i Silkeborg og Opel salgsafdeling på Nørrevænget 3 i Silkeborg… Læs mere her