Volkswagen ID-modeller

ID.4 fra 394.995 kr.

I ID.4 behøver du ikke at gå på komprmis. ID.4 er stærk som en SUV og elektrisk som en ID. Med ID.4 får du alt det du kender fra den velkendte SUV kombineret med elektriske køreegenskaber. Og med mulighed for både anhængertræk, tagbøjler, høj indstigning og over 540 liter i bagagerummet er ID.4 klar til stort set alle hverdagens udfordringer.

Og så gør det ikke noget, at ID.4 har en rækkevidde på op til 525 km (WLTP) og en vendediameter som en lille bil. ID.4 er altså perfekt som urban SUV - og så pynter det storladne designkoncept på fremtoningen.ID.5 fra 409.995 kr.

ID.5 kombinerer styrkerne fra en SUV med den aerodynamiske silhuet fra en coupé. 100% elektrisk med en rækkevidde på op til 532 km (WLTP) og med mulighed for hurtig opladning.

ID.5 er ikke blot elegant at kigge på. Den er også praktisk. ID.5 byder blandt andet på anhængertræk, høj indstigning, rummelig Open-Space kabine og en bagagerumsvolumen på over 540 liter. Med andre ord - perfekt til at klare hverdagens udfordringer.Få opladning i 6 måneder med Clever uden merpris

Køber du en ID.4  i januar, får du som noget helt særligt opladning i 6 måneder med Clever Unlimited inkl. energitillæg og installation af Clevers ladeboks – helt uden merpris (værdi minimum 7.144 kr.)* Såfremt du ikke kan få sat en ladeboks op på din adresse kan du i stedet bestille et Clever Unlimited Network-abonnement – så kan du frit kan lade din bil på Danmarks største ladenetværk.

*Abonnementet udbydes af Clever A/S uafhængigt af Skandinavisk Motor Co A/S. Læs mere: clever.dk/vilkaar. Variabelt, forbrugsbaseret energitillæg fra 1. jan. 2023: Hvis den gennemsnitlige indkøbspris på el (dvs. spotpris inkl. moms, men ekskl. afgifter og tariffer) overstiger 0,89 kr./kWh, pålægges der et variabelt, forbrugsbaseret energitillæg i pågældende måned. Læs mere på clever.dk/energitillaeg. Ladeboks & tilbagebetaling: Ladeboksen udlånes af Clever og tilsluttes din eltavle. Derfor lægger du ud for strømmen til dine opladninger, og Clever tilbagebetaler dig ud fra den månedlige tilbagebetalingssats, som fastsættes ud fra den gennemsnitlige strømpris mellem kl. 23-06 i måneden. Dækningen af dine strømomkostninger til opladning afhænger af din elaftale og tidspunktet, du lader. Læs mere på clever.dk/tilbagebetaling. Installation: Ekstraomkostninger kan forekomme fx ved grave- eller stilladsarbejde. læs mere på clever.dk/installationKompakte crossovers: Plus

Taigo fra 269.995 kr.

Dynamisk coupé-crossover: Taigo

Taigo er med til at kombinere følelsen fra den velkendte crossover, og køredynamikken fra den sportslige coupé. Taigo er for dig, som hverken ønsker at opgive den praktiske rummelighed, den høje siddeposition og den optimale komfort fra SUV'en, på trods af ønsket om at køre i en coupé.

Taigo kommer med et digitalt cockpit som standard, og tilbyder ekstra benplads på bagsæderne over T-Cross, takket være bilens ekstra længde.

Taigo Plus: Mere udstyr uden merpris

Når du vælger en Taigo Plus, får du mere udstyr - uden merpris. Du får nemlig en DK-pakke med uden merpris. Det er blot endnu en god grund til, at Taigo måske er det rette valg for dig. I Taigo Plus får du:

Taigo Life Plus - værdi kr. 12.095,-
Pakken indeholder: Bakkamera, Klimaanlæg Climatronic, lys og syn pakke (regnsensor, Light Assist, aut. nedblænd. bakspejl)

Taigo Style Plus - værdi kr. 8.995,-
Pakken indeholder: Bakkamera, Klimaanlæg Climatronic, lys og syn pakke (regnsensor, aut. nedblænd. bakspejl)

Taigo R-Line Plus - værdi kr. 8.995,-
Pakken indeholder: Bakkamera, Klimaanlæg Climatronic, lys og syn pakke (regnsensor, aut. nedblænd. bakspejl)T-cross fra 271.995 kr.

Praktisk og komfortabel: T-Cross

Den alsidige T-Cross rummer alt det praktiske fra en større SUV, men er komprimeret ned til en mere kompakt løsning. Kabinen i T-Cross har takket være den forhøjede siddeposition en behagelig følelse af frihed og kan tilpasses fleksibelt. Bilen byder på masser af plads til passagerer, bagage og spontane planer.

Som standard kan bagsæderne justeres, så bagagerumsvolumen varierer fra 385 liter til 455 liter alt efter sædernes position, hvilket er større end det i T-Roc. Så T-Cross er klar til alle slags eventyr. Er du?

T-Cross Plus: Mere udstyr uden merpris

Når du vælger en T-Cross Plus, får du mere udstyr - uden merpris. Du får nemlig en DK-pakke med uden merpris. I T-Cross Plus får du:

DK Pakke til både T-Cross Life Plus og T-Cross Style Plus - værdi kr. 9.795,-
Pakken indeholder:

  • Klimaanlæg Climatronic med 2 zoner
  • Bakkamera  
  • Regnsensor  
  • Automatisk nedblændeligt bakspejl


T-roc fra 309.995 kr.

Dynamisk, sportslig og moderne: T-Roc

T-Roc har en selvsikker fremtoning og understreger sin stærke personlighed med et skarpt udvendigt design, et højt niveau af kvalitet og design i kabinen og opgraderede tekniske features. Hvor Taigo og T-Cross deler platform med Polo, deler den nye T-Roc platform med Golf, hvilket gør bilen lidt større og mere rummelig.

Du får blandt andet digital cockpit som standard i udstyrsvarianten Life, og digital cockpit pro i Style og R-Line. Fælles for udstyrsvarianterne er at de alle kommer med en række assistentsystemer som Park Assist, Light Assist og Front Assist som standard.

T-Roc Plus: Mere udstyr uden merpris

Når du vælger en T-Roc Plus, får du mere udstyr - uden merpris. Du får nemlig en DK-pakke med uden merpris. I T-Roc Plus får du:

T-Roc Life Plus - værdi kr. 10.695,-
Pakken indeholder: Bakkamera, Multifunktionslæderrat med varme, Forsæder med lændestøtte og Passagersæderyg med klapfunktion.

T-Roc Style Plus og T-Roc R-Line Plus - værdi kr. 20.795,-
Pakken indeholder: Nøglefri betjening, El-bagklap med Easy Open/Close, Bakkamera og Multifunktionslæderrat med varme
Mulighederne er mange. Valget er dit.

Kom til Købers Marked lørdag og søndag, 7.-8. januar, når vi holder åbent fra 11 - 16.
Eller start online hvor vi døgnet rundt holder åbent for digitale henvendelser.

Du kan booke et online-møde med en salgsrådgiver, som vil være klar til at rådgive dig og hjælpe dig på vej mod den Volkswagen, som passer til netop dig og dine behov.

Du kan også booke en videopræsentation, hvor en af vores dygtige salgsrådgivere gennem en videopræsentation virtuelt vil præsentere dig for en Volkswagen efter dit ønske.

SKAL VI KONTAKTE DIG?

Vi kan hjælpe dig online, med både virtuel fremvisning af bilen, telefonmøde hvor du kan få svar på alle dine spørgsmål, sende dig et finansieringstilbud på mail inden for 24 timer. Men du er naturligvis også mere end velkommen i vores forretning - vi er her alle hverdage fra 8 - 17.30, samt lørdag og søndag (7.-8. januar kl 11 - 16)


Fx "bedst efter middag" eller "gerne mellem 16-17"
Uggerhøj Serviceaftale
Skrotkampagne Uggerhøj
Hvad kan du få for din brugte bil
Fordelagtig finansiering bil

Volkswagen hos Uggerhøj

Volkswagen Frederikshavn

Volkswagen Frederikshavn

Søndergade 246-250
9900 Frederikshavn

 98 42 14 88

Find afdeling

 

AKTUELLE VOLKSWAGEN KAMPAGNER

Hos Uggerhøj Frederikshavn kan du altid finde de nyeste modeller fra Volkswagen i vores store udstilling.

Herunder kan du se, hvilke aktuelle kampagner Volkswagen lige nu har.


VOLKSWAGEN HOS UGGERHØJ

Volkswagen Frederikshavn

Søndergade 246-250 9900 Frederikshavn  98 42 14 88 Find afdeling