Privatleasing tilbud

Lige nu er der ekstra gode privatleasingtilbud på både den SOOL Polo GTI og den smukke og elektriske ID.4.

Gør en god handel

Den elektriske ID.-familie byder på masser af udstyr og skarpe priser, og er du på udkig efter en god privatleasingaftale i en bil i kompakt format, er der masser at hente på T-Roc og Polo.

ID.3 Pro fra kr. 299.995,-

ID.3 er den kompakte hatchback perfekt til hverdagen, som foruden sit kompakte ydre byder på god plads til dagligdagens gøremål. ID.3 Pro yder 204 hk og giver dig en rækkevidde op til 432 km. ID.3 tilbydes fra kr. 299.995.

Udvalgt udstyr i ID.3 Pro

Adaptiv fartpilot, Lane Assist, Light Assist, App-Connect inkl. Wireless Apple Carplay, Forsæder med højdeindstilling, LED for- og baglygter, Varmepumpe, VejskiltegenkendelseID.4 Style med mere udstyr. Fra kr. 379.995,-

ID.4 er ikke blot opgraderet til 286 hk og nyt infotainmentsystem, den kommer nu også i en Style-udgave, som giver dig alt det udstyr, du kan drømme om. 
Listen af udstyr er lang og har en værdi af kr. 71.500. 

Udvalgt udstyr i ID.4 Style
Udstyr som ID.4 Pro og derudover: Travel Assist inkl. Traffic Jam Assist Emergency Assist og Blind Spot sensor. Assistentpakke Plus: 360 graders kamera Area View, Park Assist Plus med memory feature.Multimediapakke: Navigation Discover Pro og mobiltelefonforberedelse Comfort med induktiv opladning. Designpakke: Matrix LED forlygter IQ.Light, 3D LED baglygter, Dynamic Light Assist  Ambientebelysning imellem forlygterne,Interiørpakke Style: Ambientebelysning i 30 farver, bagsæderyglæn asymmetrisk delt (60/40) med skiklap og midterarmlæn med kopholdere, forsæder med højdeindstilling, indtræk i ArtVelour microfleece. Ambientebelysning ved dørhåndtag, nøglefri betjening Advanced, Bagklap med el-betjening og Easy open/close funktion, måtter, metallak.

Ja, der er masser af udstyr!Privatlease T-Roc Style Edition fra kr. 3.499,- *

T-Roc Style Edition

T-Roc har en selvsikker fremtoning og understreger sin stærke personlighed med et skarpt udvendigt design, et højt niveau af kvalitet og design i kabinen og opgraderede tekniske features.

T-Roc Style Edition kommer med følgende udstyr:

  • 17" Letmetalfælge Johannesburg
  • Bakkamera
  • Nøglefri betjening
  • Tonede ruder bag med 65% lysabsorbering
  • Metallak


Skal vi sende dig et tilbud


Træk dine filer herind Du kan uploade op til 10 billeder
Uggerhøj Serviceaftale
Skrotkampagne Uggerhøj
Hvad kan du få for din brugte bil
Fordelagtig finansiering bil

Volkswagen hos Uggerhøj

Volkswagen Frederikshavn

Volkswagen Frederikshavn

Søndergade 246-250
9900 Frederikshavn

 98 42 14 88

Find afdeling