Privatlivspolitik for Uggerhøj Koncernen

Denne privatlivspolitik er beregnet som en hjælp til at forstå, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem og hvad vi bruger dem til. Dine rettigheder i forhold til vores behandling af dine oplysninger er også beskrevet.

Cookies
Når du besøger vores website ”uggerhoej.dk” indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem. Endvidere registrerer og behandler vi som en del af vores virksomhed oplysninger om de personer vi har kontakt til med det formål at afsætte vores varer eller ydelser.


Hvad er cookies?
Første gang du besøger Uggerhøjs hjemmeside modtager du automatisk en eller flere cookies. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din webbrowser (f.eks. Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari, Opera el.lign.) på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Cookies gør det lettere at anvende internettet, fordi du ikke hele tiden skal begynde forfra.
 
Hvad bruger vi cookies til?
Cookies er med til at fortælle Uggerhøj om dit besøg.
 
For at fastlægge, hvem der besøger Uggerhøjs hjemmeside, bruger vi cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. Her indsamler vi informationer om hvor lang tid du besøger hjemmesiden, hvilke sektioner og hvor mange artikler du læser, om din computer har besøgt os før, hvilken browser og styresystem du bruger og IP-numre.
Disse cookies kaldes førsteparts-cookies og sættes af Uggerhøj.
 
Hvor længe opbevarer vi cookies?
De cookies, der er sendt til dig, vil blive opbevaret på dit udstyr i et varieret antal måneder fra sidste gang du var inde på vores hjemmeside. Hver gang du genbesøger en hjemmeside, forlænges perioden. De pågældende cookies slettes automatisk efter deres udløb. Du kan læse nedenstående om hvordan du kan slette disse cookies. 
 
Hvordan undgår du cookies?
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din harddisk eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie.

Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet m.m.

Du kan altid bruge hjælpefunktionen i din browser for at få mere information om cookie-indstillinger. Dette gør du typisk ved at trykke ”F1” på din pc. Søg efter “cookies”.

Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Cookies fra Google (trafikmålinger)
Uggerhøj benytter cookies fra Google. Målingerne udføres under nøje iagttagelse af den persondataretlige regulering
Formålet med disse cookies er, at danne statistisk information om hele internetbruger-gruppen, der gør det muligt at bestemme f.eks. hvilke hjemmesider der er mest populære i de forskellige demografiske grupper.
 
Oplysninger videregives også til tredjeparter, hvis dette kræves i medfør af myndighedskrav. 
Du kan fravælge at indgå i Google målingen her 

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website m.m. eller på anden måde er i kontakt med os f.eks. ved fysiske køb i vores butikker indsamler, forbinder og behandler vi en række informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger, øvrig brug af services eller foretager køb, leje, leasing eller afprøvning i vores forretning eller via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger:

Ved besøg på vores website indsamler og behandler vi typisk et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).

Ved anden kontakt med dig end på vores website indsamler og behandler vi dine kontaktoplysninger, oplysninger om dine køb af virksomhedens varer og ydelser, tilbud, prøvekørsler, værkstedsbesøg, data om og fra de køretøjer du ejer eller bruger, oplysninger om forsikring, finansiering, syn samt eventuelle flere ejere og/eller brugere.

Eventuelle oplysninger om personnummer, kørekortnummer, kopi af kørekort samt fotos af dig behandles og opbevares i henhold til gældende lovgivning.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Vores datasikkerhedsprocedurer omfatter bl.a. adgangskontrol, backupsystemer, overvågning, gennemgang og vedligeholdelse og registrering af sikkerhedshændelser.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig, registrering af køretøjer, håndtere forsikrings- og finansieringsydelser, opfylde reklamations- og garantiforpligtelser, opfølgning på salg, udlejning, værkstedsbesøg, fakturering, tilfredshedsmåling, markedsføring eller salgsaktiviteter i øvrigt og profilering.

Endvidere bruges oplysningerne til at vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. I relation til elektronisk markedsføring opbevares dine oplysninger medmindre de slettes efter anmodning maksimalt i en periode på 12 måneder efter vi senest har benyttet disse.

Tilmelder du dig nyhedsbreve og konkurrencer m.v., gemmes dine oplysninger højst tre år efter tjenesten er afmeldt.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet m.m., hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til de tredjeparter, der er nævnt ovenfor under afsnittet om cookies, i det omfang disse oplysninger er kendt.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Dine personoplysninger vil kun blive behandlet af tredjeparter, hvis den pågældende tredjepart accepterer at overholde nødvendige tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger.

Oplysningerne kan blive videregivet til en eller flere bilimportører (Fiat Chrysler Automobile, Opel Danmark, Interdan, Kia Import Danmark & Skandinavisk Motor Co.) med henblik på at opfylde ovennævnte formål.

Oplysningerne overføres ikke til lande uden for EU.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger behandles.

Hvis du har afgivet et egentligt samtykke til behandling af oplysninger om dig, kan du tilbagekalde dit samtykke.

Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til at få dem rettet eller slettet. Du har også ret til at få dine oplysninger udleveret.

Henvendelse herom kan ske til: info@uggerhoej.dk.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet, Borgergade 28, 1300 København K, Telefon: +45 33 19 32 00, E-mail: dt@datatilsynet.dk.

Med venlig hilsen

Uggerhøj Biler og dermed koncernforbundne virksomheder

Søndergade 244-250, 9900 Frederikshavn

Telefon: 96 22 22 22

E-mail: info@uggerhoej.dk

Har du et spørgsmål?

Udfyld formularen herunder med din forespørgsel, så kontakter vi dig snarest muligt.