Opel Service Care 5+

Hos UGGERHØJ i Aarhus tilbyder vi et autoriseret serviceeftersyn til din Opel, som er over fem år gammel. Vi kalder det Opel Service Care 5+ og vi garanterer en maksimal pris på 1.498 kr.

 

Når din Opel kommer op i årene, får den mere behov for pleje og vedligeholdelse. Det er en indsats, der betaler sig, for du vil opleve, at din Opel holder længere og tjener dig stabilt og sikkert i dit daglige transportbehov.

Opel Service Care 5+ serviceeftersynet er udviklet specielt til din Opel, som er over fem år. Vores autoriserede teknikere udskifter motorolie og oliefilter, og samtidig tjekker vi din Opels vitale dele for eventuelle fejl. Det betyder, at vi som autoriseret Opel værksted kan stå inde for, at din Opel er i topform, selvom den ikke længere er helt ny.

Opel Service Care 5+ omfatter:

  • Skift af motorolie og oliefilter
  • Garanti for originale Opel-reservedele
  • Sikkerhed for korrekt udført arbejde
  • Autoriseret Opel-stempel i bilens servicebog
  • Tryg og sikker kørsel frem til næste service

Uggerhøj Århus Opel Service Care 5+

Uggerhøj Århus - dækhotel hjulskift

Når du henter din Opel efter et Service Care 5+ eftersyn hos UGGERHØJ i Aarhus, giver vi dig et overblik over nødvendige eller anbefalede reparationer, og herefter beslutter du selv, hvad der skal udføres og hvornår.

Hos UGGERHØJ i Aarhus bliver din Opel altid serviceret af uddannede og erfarne Opel-teknikere, og vi bruger udelukkende originale Opel-reservedele, som er testet og godkendt af fabrikken. Derved sikrer vi, at din Opel vil bringe dig trygt frem i trafikken mange år endnu.

Vil du være ekstra god ved din Opel, kan du tilkøbe ekstra service- og plejeydelser som fx skift af bremsevæske, servicering af motorstyring, servicering af aircondition eller klimaanlæg eller udmåling og sporing af styretøj for at mindske dækslid.

UGGERHØJ – med dig hele vejen – dit lokale autoriserede Opel-værksted i Århus.

Kontakt Uggerhøj Aarhus

87 37 55 55 Send os en mail

Adresse

Slet Parkvej 2, 8310 Tranbjerg

Åbningstider

VÆRKSTED & RESERVEDELSLAGER:
Mandag-torsdag: 07.30 - 16.00
Fredag: 07.30 - 15.00

 

Har du et spørgsmål til Uggerhøj Aarhus?

Udfyld formularen herunder med dit spørgsmål, så kontakter vi dig snarest muligt.

reCAPTCHA is required.