Volkswagen erhverv

Volkswagen varebiler – Transporter, Crafter og Caddy – erhvervsfremme på 4 hjul

Hvis Bjarne eller Svends bil svigter, må de svigte kunderne. Og det er dyrt – både på kort og lang sigt. Men heldigvis er bilen en Volkswagen. Det sikrer dem ikke bare markedets bedste totaløkonomi på den lange bane. Bjarne og Svend bakkes op af 24 timers Mobilitetsservice, så hvis uheldet er ude, kan de få hentet bilen og stillet en erstatningsbil til rådighed. Desuden har de et ErhvervsCenter i ryggen, hvor et team af specialuddannede Volkswagen-teknikere står klar, dag eller nat. Og vores ekspertise gør, at vi kan løse problemet på rekordtid og få Bjarne og Svends bil tilbage til det sted, hvor de er i gang med at holde, hvad de har lovet.

Nogle vil kalde det service. Vi kalder det en erhvervsfremmende foranstaltning med Volkswagen varebiler.

NYHED! Volkswagen Transporter 6.1

I 70 år har Transporter kørt forrest. Den originale Transporter har vundet
mange priser gennem tiden. Blandt udmærkelserne hører
”Bedste firmabil” og ”Bedste varebil”.
Nu starter et nyt kapitel i succeshistorien.

Læs mere om VW Transporter 6.1

Erhvervsleasing fra1.650 kr/md.

Volkswagen Crafter

Volkswagen Crafter har en imponerende rummelighed og stor størrelse. Men den nye Crafter er alt andet end tung og uoverskuelig at manøvrere

Læs mere om VW Crafter

Erhvervsleasing fra 1.950 kr/md.

Volkswagen Caddy

Volkswagen Caddy optræder hurtigt og professionelt i hverdagens udfordringer. Caddy er funktionel, fleksibel og kompakt og mere alsidig end nogensinde.

Læs mere om VW Caddy

Erhvervsleasing af Caddy Cargo fra 1.399 kr/md

Spørg os om Volkswagen

Spørg os om alt det, du gerne vil vide om Volkswagen. Uggerhøj Biler forhandler Volkswagen i vores afdeling i Frederikshavn – og vi har med garanti det svar, du søger. Kig ind, bliv inspireret og få professionel rådgivning til et trygt bilkøb.

VW er et af de absolut foretrukne – og ikke mindst mest solgte – bilmærker i Danmark, og det er bestemt ikke uden grund. Med modeller, der spænder vidt, fra den superpopulære mikrobil VW Up! til lækre flydere som VW Passat og toptunede SUV’er som VW Tiguan og VW Touran, har Volkswagen bred appel – både til private og erhverv. 

Besøg vores Volkswagen showroom i Frederikshavn

I vores store showroom i Frederikshavn kan du opleve et bredt udsnit af VW’s mange modeller og få professionel rådgivning om, hvilken bil der passer bedst til dig, dine drømme og behov. Du er altid velkommen til en uforpligtende snak om for eksempel biløkonomi, finansieringsmuligheder og privatleasing – og så må du selvfølgelig også gerne prøvekøre din drømmebil. Bare lige for at få et indtryk af alt det, man ikke kan forklare med ord – om komfort, køreglæde og duften af ny bil.

Giv din bil den service, den fortjener

En Volkswagen hører til blandt verdens mest avancerede biler med masser af moderne teknologi, der øger både sikkerhed, ydeevne og køreglæde. Derfor kræver det både specialuddannede fagfolk og ekspertviden at give en VW den service, den fortjener. Begge dele finder du på vores autoriserede værksted i Frederikshavn. Her råder vi over netop det værktøj, udstyr og teknologi, der skal til for at få din VW ud på landevejen igen – så hurtigt som overhovedet muligt. Kun ved at vælge et autoriseret VW Volkswagen værksted sikrer du dig, at din bil bibeholder fabriksgarantien og en fornuftig pris ved salg.

Michael Henriksen

Erhvervskonsulent
Volkswagen Frederikshavn

Direkte 72 25 05 20
Email mh@uggerhoej.dk

Martin Høgh Pedersen

Erhvervskonsulent
Volkswagen Frederikshavn

Direkte 81 77 62 74
Email mpe@uggerhoej.dk