Uggerhøj sponsorater – vi støtter lokalt

Uggerhøj Biler har altid været stærkt engageret lokalt og yder derfor primært sponsorstøtte til sportslige og kulturelle aktiviteter, der styrker lokalsamfundene.

Arbejdet med sponsorater er en integreret del af Uggerhøj Bilers markedsføringsindsats, og vi ser det som vores forpligtelse at bakke op om ildsjæle, projekter og aktiviteter, der skaber liv, udvikling og sammenhold i lokalsamfundene.

Vi støtter lokalt

Vi forsøger at være så alsidige som muligt og støtter en bred vifte af både sportslige og kulturelle formål herunder blandt andet sportsklubber og hold indenfor både breddeidrætten og eliten. Fælles for vores sponsorater er, at vi primært støtter formål og ildsjæle med lokal tilknytning til de byer og geografiske områder, hvor vi er repræsenteret.

Ishockey i blodet

Vi støtter en bred vifte af meget forskellige idrætsgrene men indrømmer gerne, at vi har ishockey i blodet. Derfor har vi gennem en årrække været storsponsor for eliteishockeyklubben Frederikshavn WhiteHawks, der er med til at sætte både Frederikshavn og dansk ishockey på landkortet.

Sådan gør du

Alle henvendelser om sponsorater skal ske via vores ansøgningsformular. Alle ansøgninger bliver behandlet fortroligt og vil blive besvaret så hurtigt som muligt efter modtagelsen.


Udfyld ansøgningsformularen

Vi kontakter dig angående din ansøgning snarest muligt.

reCAPTCHA is required.